Боговете на вината

36470
Боговете  на вината
Снимка: БАРД

Мики Холър получава есемес: „Обади ми се веднага – 187“ и номерът на член от Калифорнийския наказателен код за убийство веднага привлича вниманието му. Залозите на такива дела са най-големи, но пък от тях адвокатите получават най-тлъсти хонорари, а това означава, че Холър трябва да покаже максимума на способностите си.

Когато научава, че жертвата е негова бивша клиентка, проститутка, която мисли, че е вкарал в правия път, Мики решава да поеме случая. Скоро открива, че тя се е върнала в Лос Анджелис и пак се е захванала с най-древната професия. Оказва се, че Мики изобщо не я е спасил, а я е поставил в смъртна опасност.
Обсебен от призраците на миналото, Мики хвърля всички сили по делото, което може да го отведе към спасението или да го хвърли в бездните на вината.

Кралство под обсада

Фийст държи Вселената здраво под контрол.„Контра Коста Таймс”Фийст притежава естествения талант да кара читателя да обръща ...

Благодарение на сложния образ на Мики поредицата за Адвоката с линкълна, става все по-добра с всяка следваща книга.
“Уошингтън Пост”

„Боговете на вината“ е книга на месец декември 2013 г. на „Амазон“. Това, което отличава поредицата за Адвоката с линкълна на Конъли от средностатистическия съдебен трилър, е сложната симпатия, която читателят изпитва към несъвършения му герой Мики Холър... Конъли пише криминалета на ръба на голямата литература и Холър става все по-комплексен герой. Обикаля тъмните кътчета на Лос Анджелис, които напомнят на Китайския квартал... Конъли става все по-добър с всяка следваща книга.
„Амазон Едиториал Ревю“

Хипнотичната стил на Мики Холър кара читателя да се потопи в неговия свят. Докато разказва за приключенията си из коридорите на закона и личния си живот, както и за премеждията си в Града на ангелите, адвокатът, главен герой в популярната поредица на Майкъл Конъли за Адвоката с линкълна е откровен, споделящ, завладяващ и никога не се срамува да разкрие уязвимостта и несигурността си. Без да се впуска в излишна сантименталност, Холър показва меката си страна – два пъти разведен, но с надеждата да срещне нова любов, баща... Истинско удоволствие за редовните му читатели и прекрасно въведение за новите.

„Бостън Глоу“

Вселена с промисъл

„Ако сте на мнение, че науката няма нищо общо с Бог, или тъкмо напротив, прочетете тази книга и навярно ще промените възгледите с...

Конъли е един от най-добрите автори на криминалета, който създава своя литературен свят с един замах и го изпълва с героите си така категорично, че читателят е уверен, че той не измислен, а истински. Майсторството на изграждането на характери и диалози, както и пълният контрол над сюжета правят книгите му неустоими.
„Дейли Мейл“, Великобритания

Конъли е умел и талантлив писател, който майсторски води читателя през драмата, която разгръща пред него. Разкритията, изненадите и шокиращите обрати приковават вниманието и непрекъснато ни държат в напрежение какво ще се случи по-нататък в името на справедливостта.

TheMysterySite.com

Купата на небесата

Човешка експедиция към отдалечена звездна система се натъква на изумителна находка: гигантска конструкция, обгръщаща половин звезда, ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги