Дали в отломките от миналото се крие пътят към щастието?

24545
Дали в отломките от миналото се крие пътят към щастието?
Снимка: ЕРА

Когато нещастието е протегнало ръка, семейството на Айнари е било първо на опашката. Родителите й загиват в катастрофа, а тя и брат й остават да се грижат сами за болната си сестричка.

След като преживява силно разочарование в любовта, Айнари се мести да живее в Лондон, за да се справи с болката. Брат й така и не й прощава, че го е оставила сам да поеме грижата за малката Емили. 

"Играта на Макбет" - сигурни ли сте, че искате да узнаете истината?

 Нещо се случва. В цял свят. По различно време, в различни континенти, хората са сполетени от видения – на отдавна починали...

Въпреки че се е заклела повече да не допуска мъж до себе си, Айнари прекарва страстна нощ с най-добрия си приятел Алекс. На сутринта разбива сърцето му, като казва, че случилото се е ужасна грешка.

Когато здравето на сестра й се влошава, тя е принудена да се върне у дома в красивата Шотландия. Там отново я връхлитат болезнени спомени, от които се е опитвала да избяга. Докато се бори с обърканите си чувства към Алекс, съдбата я среща с привлекателен американец.

И изведнъж, мистериозно, Айнари губи гласа си, но пък интуицията й още повече се засилва – наследствена дарба от поколения наред. И когато глас от миналото натрапчиво й шепне „Отведи ме у дома“, Айнари разкрива тайна, която най-после ще я накара да се почувства свободна.

„Отведи ме у дома“ е трогателна и красива история за любовта, емоционално пътуване, в което опознаваме истинската си същност.

Жената в черно

Нещо ужасяващо се случва в центъра на Манчестър. Полицията разполага с една единствена следа, за да разбере кой стои зад всичко. На зап...

Даниела Сасердоти е родена през 1973 г. в Неапол. Чичо й е известният италиански писател и художник Карло Леви. Поради заплаха семейството й се мести в родното място на майка й Каровино. Градчето толкова много я вдъхновява, че по-късно тя го използва като прототип на Глен Авих, където се развива действието в романите й.

 

 

 

"Третото момиче" - ново разследване на Еркюл Поаро

  Докато Еркюл Поаро се наслаждава на закуската си и на чашата горещ шоколад, млада жена нарушава спокойствието му. След като при...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги