Крес - книга трета от Лунните хроники

54324
Крес - книга трета от Лунните хроники
Снимка: Егмонт

Синдер, капитан Трън, Скарлет и Вълка имат брилянтен план –  да надвият кралица Левана и армията ѝ. Но, както всеки добър план, и този се проваля. Недеждата на бегълците е в Крес. Затворена в сателит от детството си, нейн  единствен приятел е бордовият компютър. Тази дружба я е превърнала в чудесен хакер. За съжаление, обаче Крес  току-що е получила заповед от Левана да открие Синдер и придружителите й.

Когато Крес най-накрая печели свободата си, цената за това се оказва твърде висока. Междувременно кралица Левана е решена на всичко да омъжи колкто се може по-бързо за  император Кай. Крес, Скарлет и Синдер може и да не са доброволци да спасяват света, но по всичко личи, че са единствените, които ще се справят със задачата.

35 момичета. 1 корона. Състезанието на живота започва...

За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдба, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в ...

Бестселър поредицата на „Лунните хроники” печели любовта на феновете  в цял свят. Преведена на 27 езика, тя оглавява класациите за бестселъри на New York Times и USA Today. „Действието в романите на Мариса Мейър се разгръща в ритъма на магията на приказките и шеметното вълнение на антиутопичната фантастика,” коментират от  Publisher’s Weekly и горещо ги препоръчват.

Мариса Мейер е родена в Такома, Вашингтон. Дипломира се като бакалавър по творческо писане и детска литература в Тихоокеанския лутерански университет.

Магистърската си степен по книгоиздаване получава от университета Пейс. Работи като редактор, преди да се отдаде изцяло на писането. Признава, че освен книгите и четенето сред интересите ѝ са пътешествията, хубавите вина и ловът на антики.

Приключенията на Маша и Мечока вече и на книги

Живяло някога момиченце на име Маша.Тя била от мила по-мила, от добра по-добра. А колко умна била...Не, това момиченце е от друга прика...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги