X
 
 

Кулата на алхимика

1012 0
photo of Кулата на алхимика
Снимка: Издателство "Хермес"
След „Пленник в света на Майнкрафт“ ИК „Хермес“ предлага нова книга игра, която ще допадне на всички почитатели на жанра. Особено ако се интересуват от загадките на древното минало, ескейп стаите и ролевите игри.

Тези книги игри от ново поколение осигуряват гарантирано забавление, развиват въображението и уменията за вземане на решение. Могат да се четат от малки и големи, да бъдат „играни“ в екип или самостоятелно и то повече от веднъж. Всичко това вече превръща ескейп книгите в популярен нов тренд в редица държави.

Кристофър Паолини: Най-доброто, което един писател може да направи, е да напише най-хубавата история, на която е способен

Кристофър Паолини извървява дълъг път от 2002 година, когато публикува сам дебютния си роман „Ерагон“. Едва осемнайсетгодиш...

Ако обичаш да четеш и да разрешаваш загадки, често се забавляваш с приятели в предизвикателни ескейп стаи или с интригуващи настолни игри, „Кулата на Алхимика“ е точно за теб!

Франсоа Льовен в ранна детска възраст открива страстта си към всякакви ролеви игри, видеоигри и книги игри, в които читателят е главният герой. През 2016 година създава и първата си ескейп книга „Кулата на Алхимика“, съчетаваща в себе си две актуални тенденции – книгите игри и ескейп стаите. Автор е на пет книги игри, три от които са включени в колекцията Escape book.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално