X
 
 

Посрещнете Хелоуин с „Голяма книга на духовете“

475 0
photo of Посрещнете Хелоуин с „Голяма книга на духовете“
Снимка: Издателство "Персей"
Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца. Затова смело открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки и се сблъскайте с най-големите си страхове в „Голяма книга на духовете“.

Автор е един от най-обичаните писатели – Том Егеланд, а изданието – на „Персей“. Разкошният том е с цветни илюстрации, дело на художника Мариус Ренберг.

"Годината на петела" неочаквано води и към България

Тереза Боучкова (р. 1957), една от най-популярните писателки на Чехия, пристига в България, за да представи своята книга, истински фено...

Страховитите истории за най-митичните ужасяващи същества са допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите много неща за прочути чудовища, древни демони и митични създания.

Книгите на Том Егеланд са неизменно в класациите за бестселъри и са преведени на повече от 25 езика по света. У нас е популярен с романите си „Заветът на Нострадамус“, „Евангелието на Луцифер“, „Ефектът на Лазар“, „Тринадесетият апостол“ и др.

В навечерието на Коледа у нас ще се появи и най-новият му роман „Кодексът“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители