„Прелъстена”, но дали и изоставена?

3228
„Прелъстена”, но дали и изоставена?
Снимка: издателство "Сиела"

Новият тотален хит в съвременната еротична литература – „Прелъстена” (ИК „Сиела”) от Мередит Уайлд, превзема българските книжарници в разгара на летния сезон!

Книгата, която се превърна в своеобразен феномен в интернет в края на 2013 г. – с продажбата на повече от 1,2 млн. електронни копия – проследява изпълнената със страст, лишена от всякакви задръжки история на млад и амбициозен компютърен гений и току-що завършила образованието си колежанка, която уверено си проправя път в света на високите технологии.

Откъс от „Ще бъда до теб” на Холи Голдбърг Слоун

Сам и Ридъл изобщо не можеха да си представят, че ще бъде така. Разполагаха само с два клона и всъщност във водата нямаха никакъв реал...

Червени кожени дивани, високи токчета, мускулести мъжки гърди и дълги женски бедра едва загатват какво ни очаква на страниците на новата еротична мания в съвременната художествена литература: „Прелъстена” на Мередит Уайлд.

Самоуверената отличничка Ерика Хатауей, която току-що е завършила Харвардския университет, е твърдо решена да гради собствен бизнес в сферата на високите технологии. Ненадейно, на входа на скъп ресторант в Бостън, Ерика се сблъсква с невероятно сексапилен млад мъж, който грабва вниманието й на мига. Съвсем скоро момичето се убеждава, че на този свят няма нищо случайно, тъй като съдбата я среща отново с екзотичния красавец: Блейк Ландън. Този път обаче, срещата е по работа – докато амбициозната кокетка търси първия си инвеститор, неочаквано се натъква на мултимилионната компания, в която работи загадъчният младеж, а за капак, нещата в голяма степен зависят именно от него. Сега Ерика се сблъсква с другото лице на Блейк – надменен, арогантен и подхождащ с пренебрежение към всички жени в бранша.

Дали това ще я отблъсне от него или ще засили още повече желанието й да го има? Кой от двамата ще се окаже здраво затиснат в капана на страстта? Може ли една съвременна жена да преглътне гордостта си за сметка на плътските желания и чувствата си? Дали наистина страстта премахва всички задръжки и променя хората, дори когато мрачна тайна от миналото изскача наеочаквано – предстои да разберем…

Изпълненият с лишена от задръжки еротика роман на Мередит Уайлд завладя милиони хора по света още с излизането си през 2013 г., превръщайки се в абсолютен онлайн феномен чрез продажбата на впечатляващите над 1,2 млн. електронни книги. Очаквано книгата превзе и класациите за бестселъри на Ню Йорк таймс, Уолстрийт джърнъл, USA Today и др.

Намаляването на стреса при младите родители – напълно възможно според Говорещата с бебета Трейси Хог

Жената, която помогна на Синди Крофърд, Джоди Фостър, Калиста Флокхарт да се справят с първите месеци на майчинството, вече помага и на...

Мередит Уайлд е щастливо омъжена и майка на 3 деца. Живее във Флорида, САЩ. Тя е любител на високите технологии, ценител на качественото уиски и отчаян романтик. „Прелъстена” е първата й книга и поставя началото и на успешната поредица „Хакерът”, в която читателите ще разберат как се развиват отношенията на Блейк и Ерика.

Внимание! Внимание!

Романът „Прелъстена” не се препоръчва на хора със слаби сърца, високо кръвно и ускорен пулс!


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КНИГИ:

Излезе "Нож" на Салман Рушди: Първата му творба след нападението (ВИДЕО)

Наградиха писателката Елфриде Йелинек с почетен френски орден

Албанският писател Григор Бануши пристига за премиера (СНИМКА)

"Чудните приказки на баба. В градината" – пролетен букет от очарователни истории

Роден е Джеймс Енсор, белгийски художник

Дж. К. Роулинг: Няма да простя на Радклиф и Уотсън, че подкрепят транс хората

"Книгите оживяват" на 12 април 2024 г. - интерактивна изложба на 32 картини на Мая Бочева – Уики

Кои са "Лечебните адаптогени" и как да ги използваме

"Аделейд" - Емоционален роман за несподелената любов

Номинираха стихосбирка на Георги Господинов за престижна френска награда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги