"Свързани" - четвърта книга в поредицата "Заплетени"

5430
"Свързани" - четвърта книга в поредицата "Заплетени"
Снимка: Egmont

През по-голямата част от живота си никога не съм си представял, че ще се оженя. Но Кейт направи невъзможното – промени ме. Мисля, че всички можем да се съгласим, че бях наистина страхотен преди, но сега съм още по-добър.

Пътят към сватбения ден на Дрю и Кейт не може да се определи като лек. А по-скоро – осеян с грешки и неразбирателства, достойни за гръцка трагедия. Но двамата се справихме с всичко, благодарение на нестихващата си страст, безгранично възхищение и вечна любов един към друг.

Всеки ден - мъдра и наистина уникална любовна история

Всеки ден различно тяло. Всеки ден различен живот. Всеки ден влюбен в същото момиче... Никога няма предупреждение къде ще бъде...

Един уикенд в Лас Вегас обаче причинява няколко неочаквани инцидента, които могат да се превърнат в голям проблем. „Знам какво си мислите – какво, по дяволите, си направил този път? Спокойно. Не ме съдете, преди да сте чули цялата история”, моли учтиво Дрю. И се дръжте здраво, защото ще преживеете едно лудо пътуване. Очаквахте ли нещо друго?

Ема Чейс е страстен читател и отдаден разказвач на романтични истории. С публикуването на „Заплетени” тя осъществява отдавнашна своя мечта да се занимава професионално с писане. Омъжена с две деца, Ема живее в Ню Джърси. Посетете я онлайн на http://www.emmachase.net/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги