23-годишна прегази дете и избяга

7847
23-годишна прегази дете и избяга

23-годишна жена от Г. Оряховица блъсна 13-годишен пешеходец във В. Търново и напусна местопроизшествето. Инцидентът е станал снощи около 17,20 ч. на бул. «България» при ясно време и суха пътна настилка, на пешеходна пътека /тип зебра/, обозначена с вертикална и хоризонтална маркировка.

Лек автомобил «Пежо 307», управляван от 23-годишната Г. В., движещ се в посока от центъра към Западен пътен възел, е блъснал пресичащото от дясно на ляво по пешеходната пътека 13-годишно момче от Старата столица. След произшествието водачката е напуснала мястото на инцидента. След проведени действия по разследването автомобилът е бил открит заключен на ул. »Твер». Малко по-късно е установена и водачката. 

13-годишен прекоси Европа, за да се види със сестра си

Тринадесет годишно момче, избягало от осиновителите си в Италия, премина 1000 км през Европа, за да стигне до родната си Полша, но бе с...

Същата е задържана с полицейска мярка за 24 часа. Пострадалото момче е откарано във великотърновската болница с фрактура на лява подбедрица. Настанено е за лечение в ортопедично отделение, без опасност за живота. По случая в РУП – В. Търново е започнато досъдебно производство.

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com