Мъж се самозапали пред община Варна

10264

Мъж е откаран в болницата с тежки изгаряния, след като се е самозапалил пред сградата на общината във Варна. Все още не е известна самоличността му, както и причината за инцидента, съобщи БГНЕС .

Младият мъж на около 35 години се самозапали на стълбите пред общината в 7.30 часа. Поради ранния час той е видян от няколко души. Полицаите са помогнали да бъде изгасен. Открити са около 15 литра бензин в бутилки около него. Мъжът бе откаран в болница и раните му се обработват. Мотивите му са неясни, уточни кореспондентът на БГНЕС.

Варна се превърна в своеобразен център на народното недоволство и масовите протести срещу високите сметки на тока, мизерията и управлението на ГЕРБ. Всеки ден от две седмици насам по улиците на черноморския град излизат хиляди граждани, които са възмутени от ниския стандарт на живот и лошото управление.

 

Мъжът, блъснал Анета в метрото, влиза в психиатрия

Софийски градски съд настани за изследване за 30 дни в държавната психиатрична болница в Ловеч Асен Цолов, който по Коледа бутна върху ...

 

 

 

 

Изписаха пострадалата в метрото жена

Жената, която пострада на Коледа в метрото е изписана от "Пирогов" в подобрено състояние, съобщиха от болницата.48-годишната Анета вече...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com