Проверявайте предварително за свободни места във влаковете, за да пътувате комфортно

5921
Проверявайте предварително за свободни места във влаковете, за да пътувате комфортно

Засега са изчерпани билетите за 1 януари, останали са места само за някои от сутрешните влакове. Но все пак пътникът, преди да отиде да си купи билет, трябва предварително да провери дали в избрания от него влак има места, това каза Георги Иванов, управител на БДЖ „Пътнически превози” ЕООД.

„На всички наши клиенти, които не са успели предварително да си закупят билети им препоръчвам преди планираното от тях пътуване да проверят на телефоните за справки или на място на гарите - какви и колко влака пътуват по избраната от тях дестинация, информира агенция Фокус. В случай, че за предпочетения от тях влак билетите са изчерпани, да видят в разписанието кои са следващите или дори предишните влакове и да проверят дали за тях има билети.

БДЖ осигурява допълнителни вагони за празниците

„Холдинг Български държавни железници” ЕАД увеличава с допълнителни вагони съставите на 175 влака, които пътуват по основни...

При закупуване на билет за бърз влак да резервират запазено място, тъй като вероятността да се появи пътник с документ за мястото, където са седнали е голяма и могат да останат правостоящи по време на цялото пътуване”, заяви Иванов.

За празничните дни по повод Коледа и Нова година са увеличени с допълнителни вагони съставите на общо 175 влака, които пътуват по основните направления в страната. За периода от 31 декември до 2 януари 2013 г. е увеличен броят на местата в около 38 влака, каза Иванов.

Увеличени са съставите на влаковете, които пътуват по по-дългите релации, там, където се очаква по-голям пътникопоток: София – Варна, Варна – София, София – Бургас, Бургас – София, София – Горна Оряховица, Горна Оряховица – София, София – Пловдив, Пловдив – София, София – Ямбол, София – Русе, Русе – София, Пловдив – Варна и Варна – Пловдив.

Редактор: Е. Гигова

Билетите за влак свършиха

Билетите за влак за седящи пътници за 1 януари следобед и за 2 януари сутринта вече са изчерпани, като за повечето влакове вече е преус...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com