Пътищата на места са заснежени

3767
Пътищата на места са заснежени

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия.

Пътните настилки в страната и на автомагистралите са мокри, а по високите места заснежени и частично заледени, като пътните служби ги почистват и опесъчават, съобщиха от МВР.

АМ "Хемус - от 03 до 07.12.2012 г. през светлата част на денонощието в тунел "Правешки ханове" ще се извършва ремонт на осветителната инсталация, като движението ще бъде спирано последователно в една от двете ленти на тунела. ОПУ-Варна и Шумен. Затворена в участъка от п.в. Каспичан до п.в. Ветрино. Движението е пренасочено по път І-2 Русе-Варна през Нови пазар-Ветрино и по път ІІІ-208 "Ветрино-Провадия" до п.в. Ветрино. Срок до 30.11.2012 г. Пътна настилка суха. АМ "Тракия" - ОПУ- Бургас, от Карнобат до Бургас-затворена за движене на МПС до 15.12.2012 г. Движението е пренасочено по път І-6 през Карнобат, Айтос, Ветрен и обратно. Забранява се целогодишно движението на ППС с животинска тяга по автомагистралите, пътищата І клас и тези с европейска номерация. Периодично ще бъде спирано движението за почистване на пътната настилка в прохода на Републиката, Троян - Кърнаре, Ришки и Айтоски.

Редактор: Е. Гигова

Облачно, но без валежи

През нощта превалявания ще има главно в източната половина от страната, по- значителни в централната част на Предбалкана и в Североизто...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com