Сухи пътища в страната

2930
Сухи пътища в страната

Пътните настилки в страната са предимно сухи, съобщиха от АПИ.

На АМ"Струма" във връзка с изграждането на пътен участък Марикостиново - Кулата ще бъде забранено преминаването на МПС, като са организирани обходни маршрути; Забранява се целогодишно движението на ППС с животинска тяга по автомагистралите, пътищата І клас и тези с европейска номерация.

Във връзка с настъпването на активния почивен сезон с цел осигуряване на по-добра безопасност ще се ограничава движението по участъци на републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника за официалните празнични дни и дните петък и неделя за периода 07.06. - 30.09.2013 г. Ограничението в петък ще е от 16 до 22 ч., а в неделя от 14 до 20 ч. Забраната се отнася за всички автомагистрали, всички пътища 1-ви клас и пътищата 2-ри клас в участъците: Дебелец - Гурково, Бургас - Царево, Оряхово - Мизия, Пловдив - Смолян, Симитли - Гоце Делчев, околовръстния път на София и Добрич - границата с Румъния. Ограничението не важи за МПС превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти на температурен режим, живи животни и опасни товари.

Проходи: "Златишки" – затворен за всички МПС "Върбишки"- затворен за всички МПС;"Дюлински"-затворен за товарни МПС. Обходен маршрут: път I-9 Варна-Обзор-Слънчев бряг" "Айтоски"-забранено е движението на МПС над 20 т. по моста на река Казан Дере "Вратник" - забранено е движението на МПС над 10 т.;"Шипка" -забранено е движението на МПС с ремаркета над 10 т и МПС без ремаркета над 12 т - срок до 31.03.2014; "Петрохан" - забранено е движението на МПС над 10 т. "Троянски"- отворен за всички МПС; "Република" - отворен за всички МПС.

 

Пътните настилки са сухи, на места мокри

Пътните настилки са сухи, на места мокри, съобщиха от АПИ.На АМ"Струма" във връзка с изграждането на пътен участък Марикостиново - Кула...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com