Успешен флирт на българска марка в Холандия

24790
Успешен флирт на българска марка в Холандия
Българската водка Flirt внесе южняшка страст в едно от най-мащабните партита в Западна Европа

Северно море не е толкова топло като нашето, но това не означава, че там няма горещи партита. Особено, когато събитието е спонсорирано от българската водка Flirt. Доказа го последното издание на Flirtation – едно от най-страстните партита в клубния календар на Европа. На 6 юли над 3000 гости изпълниха най-добрия плажен клуб в Холандия – Beachclub Vroeger. 10-часовият купон (10 часа, защото се отбеляза 10 години от създаването на Flirtation) премина изцяло под знака на водка Flirt, като дори дрескодът бе „бяло и червено”.

Всичко започна с welcome drink от водка Flirt и продължи в закачливата тоналност на мотото на събитието – Red lips who love to Kiss (Червени устни, които обичат да целуват). За музиката се погрижиха едни от най-добрите холандски диджеи, а природата осигури невероятни ефекти като залез в морето и бриз в косите. Огромната сладоледена торта пък подслади допълнително приятните емоции.

Среброто превърна българска водка в злато

Българска водка измести едни от най-известните световни марки в международен конкурс и се нареди сред малкото международни брандове, ко...

Българският продукт бе посрещнат радушно от иначе хладните северняци, свикнали на висок стандарт във всяко едно отношение. Много от тях признаха, че водка Flirt по нищо не отстъпва на световноизвестните брандове. В истинска атракция на вечерта се превърнаха пищните коктейли, които барманите правеха с овкусените водки Flirt Cool Mint, Flirt Orange и Flirt Green Apple.

Всичко това се случи в най-престижния морски курорт на Холандия – Bloemendaal, а за класата на самия клуб Vroeger подсказва афишът от миналата седмица, където грее името на Бой Джордж. Иначе на добрата музикална програма тук често се наслаждават футболистите от Аякс, но това е друга тема.

Flirtation на брега на Северно море е най-голямото международно събитие от такъв мащаб, спонсорирано за първи път от българска марка алкохол. Има и друга добра вест – това не е еднократна проява, а част от дългосрочен план за навлизане на марката в Западна Европа. Водка Flirt е на холандския пазар от началото на годината и се възприема много добре от потребителите. Тя присъства в множество клубове в Амстердам и по холандското крайбрежие, където се конкурира успешно с утвърдени и световноизвестни брандове.

Когато алкохолът предпазва от тромбоза

Може ли алкохолът да защити някого от тромбоза на кръвоносните съдове? Да, и такива неща се случват. Вярно, при две условия – да ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com