Новият приятел на Ева Лонгория е затънал в дългове

13417
Новият приятел на Ева Лонгория е затънал в дългове

Новият приятел на Ева Лонгория е натрупал дългове за 4 милиона долара.

Ернесто Аргуело обявил банкрут миналата година, като заявил, че има седемцифрен дефицит и само 5 долара в брой. Според документите, с които се сдобило списание "Нешънъл Инкуайърър", предприемачът посочил, че дължи 4,1 милиона долара, а активите му възлизали на 1,555 долара.

Ева Лонгория показа малко повече за мъжките погледи

"Отчаяната съпруга" Ева Лонгория определено е секси, но става съвсем горещо, когато бъде изловена от камерата без бельо. Точно това с...

Разкритията накарали приятели на 38-годишната красавица, която притежава състояние от 35 милиона долара, да изразят тревогата си от новата й връзка.

"Ева трябва да забави темпото и да открие какъв в действителност е Ернесто. Едно нещо обаче е ясно, Ева ще плаща сметките известно време", заяви запознат източник.

Преди време актрисата призна за връзката си с 34-годишния Ернесто, с когото се запознала на снимачната площадка на телевизионното риалити "Готови за любов", което тя продуцира за американската телевизия Ен Би Си миналата година.

Лонгория отрече да има връзка с кмета на Ел Ей

Бившата отчаяна съпруга Ева Лонгория продължава да търси любовта в живота, но отрече слуховете, че се среща с кмета на Лос Анджелис. А...

Лонгория, която се раздели с бившия си съпруг Тони Паркър през януари 2011 г., разкри, че двамата с бизнесмена от Маями станали приятели по време на снимките на предаването и скоро след това между тях пламнала любов. "Мисля, че заради това връзката ни е толкова специална, ние наистина започнахме като приятели", сподели звездата, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com