X
 
 

Денят след изборите ще бъде пълен с приятни изненади за децата в Бургас

1270 1
photo of Денят след изборите ще бъде пълен с приятни изненади за децата в Бургас
Снимка: Facebook
Учениците трябва да са в класните стаи в деня след местните избори в Бургас. На 28 октомври децата няма да имат учебни занятия, но трябва да се явят в училище. Те ще участват в занимания по интереси, ще посетят културни институции като музеи, изложбени зали, ще спортуват или участват в други дейности, свързани с учебния процес.

Това нареди със специална заповед министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Ръководството на всяко учебно заведение е оставено само да избере как да организира съответните дейности в понеделник.

До 23 октомври директорите на училищата трябва да предадат плана за предвидените дейностите в Регионалното управление на образованието.

Изложба на канарчета в Бургас събира селекционери и почитатели на различни породи пернати

Над 350 канарчета от цяла България идват в Бургас. Изложбата се провежда за втори път в Експоцентър "Флора". На 7 и 8 ноември, когато ...

Всичко това се отнася за училищата в които ще има избирателни секции. За тези, в които няма да се провеждат местни избори, 28 октомври е нормален учебен ден.

 

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 4 седмици Профил на трол?
    В деня на цирка наречен местни избори управляващата Шайка герб заедно с финансовите патриоти / техни подлоги , а всички част от АНТИНАРОДНАТА КЛИКА 10111989/ ПРЕДЛАГА МАСОВО ОБЛЪЧВАНЕ НА деца в Бургас. Макар , че по будните деца усещат , че са просто едни Бройлери подготвяни за работен добитък на Корпорациите.
missing image
САЩ вярват, че режимът на Асад е бомбардирал бежански лагер

Държавният департамент на САЩ обвини режима на Башар Асад в обстрела на бежанския лагер Ках в провинция Идлиб и призова всички страни към примирие,...