X
 
 

Дупки, пълни с мръсна вода, създават проблем на пазар „Краснодар“ в Бургас

2300 0
photo of Дупки, пълни с мръсна вода, създават проблем на пазар „Краснодар“ в Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Жители на Бургас сигнализираха до Actualno.com, че са принудени да газят в огромна локва, пълна с мръсна вода. Тя се намира района на пазар „Краснодар“ между улиците „ Ивайло“25 и „Цариградска“.

Хората, които работят в близките магазини, разказаха пред репортер на Actualno.com за проблема: “Вече два месеца сме принудени да търпим миризми и да газим във вода. Хората, които се редят на опашка пред моя магазин, трябва много да внимават. Колите, като вземат завоя, влизат в дупката пълна с вода и пръскат минувачите. Преди нямаше проблем, защото тук беше сухо. Сега кметът (Димитър Николов) нареди да мият казаните за смет, което не е лошо. След това обаче остава вода, която се събира в дупката на шосето. Каналът не е отпушен и на това се дължи проблемът. Ако го почистят и дупката се асфалтира, нещата ще се оправят“, казва Никола Димитров.

По тясното, но натоварено шосе, редовно преминават бусове, коли и товарни камиони, които зареждат със стока обектите на пазара. Към това се прибавя и трафикът от автомобилите на хората, които живеят на територията на ЦАУ "Приморие" .

Actualno.com научи, че от общината вече са направили оглед на проблематичното място и на други такива в близост. Предстои да бъдат взети мерки по отводняването и запълването на дупките.

„Да се помисли за пазар „Краснодар“, настояват хората, които често посещават, работят или живеят в района.Те са на мнение, че общината трябва да се погрижи и за тротоарите на улица „ Ивайло“, които за трудно достъпни за минувачите и за майките с колички. Actualno.com ще проследи как и кога ще бъде решен проблемът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-20 септември

Овен През новата седмица ще се чувствате сигурни в себе си, самочувствието ви е доста високо, чувствате се добре в кожата си и това ще повлияе позитивно...

Последно в Актуално