Кметът Димитър Николов отправи поздрав към бургазлии за Никулден

1816
Кметът Димитър Николов отправи поздрав към бургазлии за Никулден
Снимка: IAG

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздрав към съгражданите си по случай празника на града - Никулден, 6 декември.

"Днес искам да отправя сърдечни поздрави към всички свои съграждани у нас и по света, както и към всички, които носят неповторимия бургаски дух и обичат Бургас. Защото гордостта и богатството на града сте Вие, хората на Бургас!", каза Николов, цитиран от сайта на общината.

Знакови кметове на ГЕРБ няма да участват в местните избори (ВИДЕО)

Едни от най-знаковите кметове на ГЕРБ в големите областни градове няма да са кандидати за стола на градоначалник на предстоящите местни...

"Напоследък светът се променя бързо. Преминава през войни, пандемии, кризи, предизвикателства. Светът се променя, но в него винаги има едно място, което наричаме свое. Място познато, любимо и вдъхновяващо. Това е нашият дом Бургас. Напук на кризите и проблемите, ние сме тук. И всеки допринася с труда и усилията си за нашия град".

"Няма да Ви отегчавам с изброяване на свършеното и несвършеното през настоящата година. Важното е, че насред този водовъртеж от проблеми Бургас остава стабилен. Като кораб в бурята, но със здрави платна, добър екипаж и достатъчно провизии на борда. Ние продължаваме да сме град с поглед към бъдещето и модерността, а не вторачен единствено в спомена и миналото. Причината за това са хората на Бургас. И аз искам искрено да благодаря на всички мои съграждани за усилията, които полагат – всеки на собственото си работно място. Няма безсмислен труд. Няма напразни усилия. Важен е всеки и историята е доказала, че на повече благополучие се радват задружните общности".

"Във всяка общност има хора за пример. А Бургас може да се похвали с цяло свое съзвездие от светли личности. Днес към тях ще се присъединят още няколко имена, заслужили да получат почетни отличия. Поздравявам ги от сърце!".

"Завършвам с една молитва към покровителя на нашия град – Николай Чудотворец. Нека светецът закриля всички нас и ни дарява със здраве и сила. И както води моряците в свирепите бури в морето, така да помага и на нас при преодоляването на трудностите, с които се сблъскваме. Пожелавам на всички бургазлии здраве, щастие, мир и благополучие! След двегодишно прекъсване и ограничения, заслужаваме един весел празничен декември, чието начало поставяме днес, в най-специалния за нас ден. Честит Никулден, Бургас!“, поздрави съгражданите си Димитър Николов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от БУРГАС:

Инцидент с автобус в Бургас: Пострадаха близнаци

2 май ще бъде неучебен и за бургаските ученици

Благоустрояват района около четири блока в „Меден рудник“ (СНИМКИ)

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в местността Ъгъла в „Сарафово“ (СНИМКИ)

Зелената зона в Бургас може да стане целогодишна

Община Бургас представи проекта за интегрирана здравна грижа на деца в Ямбол и Сливен

За ден: Глобиха 51 души с тротинетки и велосипеди в Бургас

В Бургас превръщат къщата на композитора Георги Шагунов в Дом на музиката

Обновяват осветлението в още няколко квартала в Бургас

Над 1000 изпълнители ще се явят на националния фолклорен конкурс "С песните на Златка Ставрева" в Бургас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас