Колони от автомобили задръстиха новата бензиностанция на Марешки в Айтос

3414
Колони от автомобили задръстиха новата бензиностанция на Марешки в Айтос

С изключително голям интерес от страна на шофьорите стартира първият ден от отварянето на новата бензиностанция на варненския бизнесмен Веселин Марешки в Айтос.

Три колони с автомобили буквално са задръстили подстъпите към съоръжението с евтино гориво от рано тази сутрин. Много от тях са дошли от Бургас и други населени места от областта. В резултат се е създал хаос, което е наложило служители на „Пътна полиция” да въвеждат ред в движението.

Марешки отвори втора бензиностанция - в Айтос

Втората бензиностанция на бизнесмена Веселин Марешки е факт. Тя се намира в Айтос. От днес бензиностанцията работи в нормален график. ...

В момента там се предлагат три вида гориво. Литър бензин А95 струва 1.64 лв., дизелът – 1.48 лв., а газът е на цена от 0.69 лв. Цените са същите както на първата открита бензиностанция на Марешки в родната му Варна, информира Topnovini.bg.

Плащането обаче става бавно, тъй като засега работи само една каса. Бензиностанцията отвътре все още е празна, има работещ само един хладилник. По всичко личи, че се бързало с нейното отваряне и тя ще се оборудва впоследствие.

Веселин Марешки смята да открива и други бензиностанции в страна, но засега не е ясно къде ще бъде местоположението на третата от тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас