Млада жена се хвърли с детето си от 5-ия етаж на блок в Бургас

14900
Млада жена се хвърли с детето си от  5-ия етаж на блок в  Бургас
Снимка: БГНЕС

Руска гражданка на 33 години, пребиваваща временно в Бургас се хвърли заедно с детето си от 5-ия етаж на жилищна кооперация в града, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Жената е загинала на място.

Мъж заплаши да се самоубие, като скочи от паметника пред НДК

Мъж заплаши, че ще се самоубие, като скочи от паметника пред НДК в София. Той обявил намерение си, обаждайки се на телефон 112. МВР е п...

Детето е било откарано в МБАЛ – Бургас, като по първоначални данни е с тежка черепно-мозъчна травма, разкъсвания на белите дробове, фрактури на лявата ръка и левия крак и множество вътрешни поражения. Бургаските медици извършват животоспасяваща операция на три годишното момиченце.

Жената била семейна, като съпругът работел в Москва и идвал в България епизодично. Рускинята отглеждала сама 3 годишното си момиченце, с което заедно обитавала под наем апартамента на петия етаж в жилищната кооперация от близо 2 години.

По данни на свидетели жената заедно с момиченцето се прибрала около 18.00 ч. в жилището си. Минути по-късно скочила през терасата, падайки във вътрешния двор на кооперацията, като сигнал за инцидента подали нейни съседи, връщащи се от работа.

Своевременно районът около местопроизшествието е отцепен от полицейски служители, като е констатирана смъртта на жената.

Мъж се самоуби в дома си в Несебър

Днес, в ранния следобяд, около 16.35 ч. в Районно управление „Полиция” – Несебър, е получено съобщение за инцидент в ...

При извършения оглед на апартамента, обитаван от 33 годишната рускиня, ключът е открит от вътрешната страна на входната врата.

В Пето Районно управление "Полиция" – Бургас са били разпитвани съседи и познати на загиналата жена, като се уточняват причините за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com