X
 
 

Ромски протест в Бургас заради вода

2466 0
photo of Ромски протест в Бургас заради вода
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Роми от бургаския квартал „Победа“ обсадиха община Бургас. Протестът е по повод спряната вода заради неплатени сметки.

Около 100 хиляди лева дължат на ВиК протестиращите. Събралите се скандираха „Долу кмета“ и „Оставка“, някои от тях хвърляха бутилки.

Плажът в Бургас вече прие доста хора преди официалното откриване на сезона

Температурите в Бургас скочиха с около 10 градуса само за един ден. От ХМО Бургас обявиха с точност драстичната разлика. За Actualno.co...

Кметът на Бургас Димитър Николов призова събралите се да се успокоят и се опита да им обясни, че законите са еднакви за всички и трябва да се спазват.

Въпреки срещата с Николов ромите настояват да им бъде пусната водата и се заканват, че ако това не стане няма да чистя града.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • някой ги ПОДСТРЕКАВА!!!Намирисва ми на два цървула:Или са БСП или са БХК...Ще хвърля ЕЗИ-ТУРА и ще видя КОЙ ги подстрекава... 2 някой ги ПОДСТРЕКАВА!!!Намирисва ми на два цървула:Или са БСП или са БХК...Ще хвърля ЕЗИ-ТУРА и ще видя КОЙ ги подстрекава... преди 4 месеца Профил на трол?
    Интересно кой им е писал плакатите???Организирането им точно преди изборите не е случайно!В задачата се пита кой е ИНИЦИАТОРЪТ на туй "ОКУПИРАНЕ" и ще подлежи ли на санкции от закона!!??
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
    ей сега ще дойде Баце и ще ви пуснат водата,спокойно!
Последно в Актуално