BILLA България с първо място в конкурса Career Show Awards 2020

2108
BILLA България с първо място в конкурса Career Show Awards 2020
Снимка: Billa

BILLA България спечели първо място в наградите за най-добър работодател Career Show Awards 2020, в посока „Ангажираност и иновации“. Отличието е в категория „Стратегия за онбординг“, а името на проекта, с който веригата взима участие в конкурса, е „Твоето бъдеще в BILLA“. Тазгодишното издание на наградите се радва на много силен интерес както от представители на бранша, така и от други компании, представени на национално ниво. Общият брой на кандидатурите е 326. 

„Изключително радостни сме, че дългогодишните практики, които утвърждаваме в BILLA, по въвеждане на новоназначените представители на екипите ни в цялата страна се оценяват така високо. Ние вярваме, че зад качеството, което предоставяме на своите клиенти всеки ден, трябва да стоят добре обучени професионалисти, които с желание подхождат към своите ежедневни задължения. Щастливи сме, че семейството ни се състои тъкмо от такива хора,“ сподели Норберт Мисбрандт, Изпълнителен директор на BILLA България.

Billa България празнува 20-ти рожден ден и раздава подаръци

Тази година, числото 20 определено е важно за BILLA България. Веригата, която разполага със 131 магазина в 38 града в страната, празнув...

Сред представителите на журито на Career Show Awards 2020 са ключови фигури от Българска стопанска камара, Национална търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Национална бизнес мрежа и Агенция по заетостта. Селектирането на най-отличителните кандидатури се случи в два етапа – обявяване на финалисти във всяка категория и, близо седмица по-късно – анонсиране на победителите.


BILLA България ще вземе участие и в кариерния форум Career Show 2020, който ще се проведе изцяло онлайн в периода 24-25 ноември. Компанията ще бъде представена от екип професионалисти от отдел „Човешки ресурси“, който ще предостави повече информация за възможностите за заетост и настоящите свободни позиции, обявени от веригата. Присъствието изисква задължителна предварителна регистрация. Тя е напълно безплатна и достъпна на уебсайта на събитието: https://careershow.bg/register/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com