DSK Smart, приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК, вече е с нов дизайн и функционалности

14015
DSK Smart, приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК, вече е с нов дизайн и функционалности
Снимка: ДСК

От днес клиентите на Банка ДСК могат да ползват приложението за мобилно банкиране DSK Smart с усъвършенствани функционалности и нов дизайн. Те са разработени на база препоръки от потребители, след като финансовата институция обяви едномесечна бета тестинг кампания за обратна връзка по новата визия и функции на приложението.

Новата версия на DSK Smart предлага на притежателите на Android и iOS мобилни устройства подобрена навигация, опростен дизайн и редица удобни възможности и конкурентни предимства. Разработката следва актуалните тенденции и съвременните стандарти при мобилните приложения. Интуитивният дизайн позволява на потребителите да се ориентират бързо и лесно. Допълнително улеснение за тях са бутоните за „Бърза справка“, които позволяват проверка на наличност на до три собствени сметки още преди вход в приложението.

Банка ДСК и ДСК-Родина даряват 200 000 лв. на Александровска болница в борбата срещу коронавирус

Банка ДСК и пенсионно-осигурителна компания ДСК-Родина съобщават, че ще подкрепят усилията на българските здравни институции, като даря...

Виртуалната „Спестовна компонента“ е друга полезна функция и изключително предимство, което дава възможност на клиентите на Банка ДСК да прехвърлят, изтеглят и спестяват средства по всяко време, без такси, поддържайки нужните средства в основната разплащателна сметка и съхранявайки останалата част в спестовната компонента.

Други полезни функционалности на DSK Smart са потвърждаване на преводи към трети лица с мобилното приложение DSK mToken, възможност за зареждане на виртуални карти по всяко време, управление на лимити по банкови карти за плащане при търговец и теглене на пари на АТМ, опция за временно блокиране и активиране на банкови карти при съмнение за изгубена или открадната пластика, кандидатстване за кредитни продукти, запазване на час за консултация в клон на банката, информация за актуалните валутни курсове и за най-близките обекти от клонова мрежа.

„Нашите клиенти все повече разчитат на дигиталните канали за банкиране, които са удобни, бързи, пестят време и са с по-ниски такси от традиционното банкиране в клонова мрежа. С обновения дизайн на DSK Smart не само им предоставяме допълнително удобство в процеса на извършване на ефективни и сигурни разплащания през мобилни устройства, но ги правим и част от този процес, отчитайки техния принос за развитието на онлайн услугите“, споделят от Банка ДСК.

Кредитният портал спестява време на клиентите на Банка ДСК

Специалният Кредитен портал на Банка ДСК значително  спестява допълнителни усилия и време на клиентите при кандидатстване и одобре...

По повод усложнената обстановка в страната, банката съветва своите клиенти да избягват посещения на банкови клонове и вместо това да използват електронните канали за банкиране – ДСК Директ и DSK Smart. Екипът на финансовата институция продължава да работи за усъвършенстване на нейните дигитални канали, за да бъдат в максимално удобство и улеснение на потребителите.

Активирането на DSK Smart става в няколко лесни стъпки спрямо предпочитанията на всеки индивидуален клиент – чрез изпращане на код за активиране като SMS или чрез платформата за интернет банкиране ДСК Директ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Инспекцията по труда започва засилени проверки в селското стопанство

Системата бонус-малус няма да работи: Мнението на експерти

КНСБ: Заплатата за издръжка следва да отразява регионалните различия

"Топлофикация София" обеща по-ниски сметки за февруари

ТЕЦ "Бобов дол" спря работа

Инфлацията в ЕС, еврозоната и България продължава да се забавя и през февруари

Украинските яйца, които се продават като български: Опасност от спекулации с цените преди Великден

Брокери в Пловдив: Отчитаме ръст в търсенето на качествени нови жилища

Атанас Пеканов: България няма да влезе в Еврозоната през 2025 г.

Иванка Шалапатова: 418 000 българи работят на минимална работна заплата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...