Kaufland България се включва в инициативата на УНИЦЕФ „Отново на училище с бизнеса“

2868
Kaufland България се включва в инициативата на УНИЦЕФ „Отново на училище с бизнеса“
Снимка: Kaufland

Kaufland България се присъединява към инициативата на УНИЦЕФ „Отново на училище с бизнеса“ (Back2School with Business). В партньорство с Детския фонд на ООН кампанията ще проведе вътрешна информационна кампания в подкрепа на своите служители и техните деца по време на подготовката им за старта на новата учебна 2020/2021 година, която предстои в обстановка на COVID-19.

Целта на кампанията е да предостави полезна и актуална информация и да отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с безопасното обучение на децата, отговорното поведение в училище, спазването на дистанция, норми за лична хигиена и други. Инициативата подпомага родителите още с насоки за това как да говорят с децата си по темата. Като част от „Отново на училище с бизнеса“ в седмицата преди началото на учебната година служителите на компаниите участници ще имат възможност да се включат и във виртуална Родителска среща, организирана от УНИЦЕФ в партньорство със Световната здравна организация.

„Грижата за нашите служители е приоритет в работодателската ни политика и за нас е от първостепенно значение в лицето на Kaufland те да откриват сигурен и отговорен работодател, който ги подкрепя. Осъзнаваме колко е важен балансът между работата и личния живот и затова с тази кампания заставаме до родителите в нашата компания при подготовката им за старта на новата учебна година, която очакваме да бъде изпълнена с много предизвикателства. Благодарим на УНИЦЕФ за възможността заедно да предоставим експертна и проверена информация, така че нашите служители да се чувстват подкрепени и спокойни в този момент, когато трябва да осигурят безопасно обучение на децата си.“, каза Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“.

Kaufland България всяка година подкрепя своите служители с деца в училищна възраст, като традиционно подарява книги и ученически пособия за всяко дете. Тази година над 2 300 деца на служители ще получат комплект за началото на учебната година. Освен това, всички служители с деца ученици, могат да се възползват от гъвкаво работно време на 15 септември.

Kaufland България не спира да инвестира в здравето и развитието на своя екип чрез специални програми и форми на подкрепа, осигурявайки ежегодно различни социални придобивки, обучения и програми за развитие, събития и информационни кампании. Благодарение на цялостната си политика за развитие на човешкия капитал през 2020 г. за

втора поредна година Kaufland България беше сертифицирана като „Топ Работодател“ от международната независима организация Top Employers Institute.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Експерт за отложената либерализация на тока: Не смятам, че ще плащаме повече

Решено: Служебният министър трябва да предоговори договора с "Боташ" (ВИДЕО)

Кои са най-устойчивите градове в Европа и в света?

Кабинетът отпусна парите за компенсиране на сметките за ток на училища, детски градини и църкви

Шринкфлацията застигна супермаркетите в тази европейска страна

Идва американското ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй"

Европа има нужда от два нови атомни реактора на година

На първо четене: Отлага се пълната либерализация на пазара на ток

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 13.04-19.04.24

АПИ загуби дела за стотици милиони левове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com