Най-големите изложения в хранителната индустрия с близо 420 участващи фирми през тази година

3997
Най-големите изложения в хранителната индустрия с близо 420 участващи фирми през тази година

„Приблизително 420 фирми ще се включат в изложенията за хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора, тъй като 95% от площите във всички 6 зали са вече продадени“, заяви Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център.

Иванов допълни, че през 2015 г. голяма част от участниците са пожелали да резервират своето място за тазгодишното издание на Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и Сихре, което е подтикнало организаторите да започнат по-рано кампанията по набиране на фирми. Според Ивайло Иванов това е наложило да бъдат намалени зоните за дегустации и демонстрации, за да се освободят допълнителни места за новите изложители.

Повече от 100 артисти ще покажат умения на Bulgaria Tattoo Expo

На 16 и 17 април в Зала 3 на НДК ще се проведе третото издание на международното изложение за татуировки Bulgaria Tattoo Expo. На нег...

Миналата година съвместно проведените събития са посетени от над 19 хил. български и чуждестранни специалисти, както и от широка публика. Това е с около 20% повече спрямо 2014 г., сочи статистиката на Интер Експо Център.

Изложенията в областта на хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора ще отворят врати от 9 до 12 ноември в Интер Експо Център, а участие ще вземат български и чуждестранни компании.

Кой ще участва?

„Всяка година представяме изложенията на водещи панаири в Европа, за да привлечем нови компании и качествени посетители. Тази година акцентирахме вниманието си извън европейските страни, където се организират едни от най-големите изложения в ХВП сектора“, коментира Иванов. До момента участия са заявили фирми от Гърция, Турция, Македония, Италия, Германия, Катар, Южна Корея и Египет.

Фирми могат да кандидатстват за панаира за машиностроене и електроника MachTech&InnoTech 2016

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми на международния...

Постоянно нарастващ е интересът към събитията от страна на международни колективни участия. Италия и Унгария вече се включиха, а в момента се водят разговори с Испания и Южна Корея. Освен това с щандове за пореден път ще се включат посолствата на Южна Африка и Полша.

И тази година ще има колективни участия на български месопреработватели, млекопреработватели, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, и биопроизводители по време на Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк.

През 2015 г. 144 от над 380 производители, дистрибутори и търговци, които се включиха в изложенията, бяха нови участници. Всички компании показаха новостите в хранително-вкусовата индустрия, представяйки продукти на други 358 фирми от 29 държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Официално: Над 1,1 милиарда е печалбата ни от "Турски поток" досега

Енергийният министър заминава за Турция да предоговаря с "Боташ"

Най-големият безмитен магазин в България отвори врати

Повече компании в България смятат да наемат нови служители през летния сезон

ЕЦБ: Очакванията за инфлацията на потребителите в еврозоната вървят надолу

Гвоздейков подписа с поляци за доставка на 7 двуетажни влака

Забрана за рекламата на хазарт мина на първо четене със заявки за бързо приемане

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 20.04-26.04.24

Евтим Милошев очаква успешен летен сезон

СЗБ: Българските институции най-сетне поставиха туризма като приоритет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика