Техническите и комуникационни умения - успешната комбинация в тех индустрията

3519
Техническите и комуникационни умения - успешната комбинация в тех индустрията
Снимка: Tek Experts

Tek Experts би бил отличен избор за развитието на вашата кариера, ако искате да следвате вашата страст и да работите в сферата на технологиите. Ние вярваме, че ИТ експертите са като нинджи, защото те притежават интуиция, свръхсетивни възприятия и шесто чувство към всички иновативни неща. Те знаят какво е необходимо, за да бъдат най-добрите и да надминават всички очаквания. Ние ценим особено много техническата експертиза и опит и предоставяме възможно най-доброто изживяване за нашите клиенти.

Офисите на Tek Experts са като втори дом за нас, така че ще можете да се насладите на чудесна комбинация от работна среда и социални пространства. Предлагаме гъвкаво работно време и възможност за релокация в случай, че се интересувате от работа в чужбина - какво ще кажете за Малта, Виетнам или дори Китай? Ще бъдете заобиколени от най-различни хора от цял ​​свят. Какъв по-добър начин да започнете кариерата си от това да работите в динамична и постонянно променяща се работна среда, в която всички общуват активно помежду си и си сътрудничат.

И тъй като ентусиазмът е ключът към успеха, за нас няма значение дали сте на 17 или на 70 години- може да се присъедините към нашия екип от експерти и да ни покажете уникалните си умения. Защото ние ще ви дадем възможност да разкриете не само вашия потенциал, но и да се развивате в лично и професионално отношение.

Tek Experts – международна компания, основана в България – отвори нов офис в Нигерия

Tek Experts, международен доставчик на висококачествени услуги в сферата на бизнеса и IT поддръжката, обяви разширяването на дейността ...

Нещо повече - ние сме като едно голямо семейство, в което предлагаме възможности за всички, като инвестираме в изграждането на приятелска среда чрез различни забавни дейности и допълнителни обучения. И като всяко „семейство“ ние имаме своите силни женски фигури. В Tek Experts жените са приблизително 45% от целия екип, а нашият управителен съвет е съставен от 71% жени. Впечатляващо, не мислите ли?! Споделяме идеята, че жените са много добри професионалисти в технологично отношение и техните способности допринасят изключително много за развитието на компанията.

При нас ще имате възможност да се се учите от най-добрите, защото знанието е от ключово значение за успеха и изключителните постижения, но преди всичко знанието трябва да се споделя. Както знаете, всеки един професионалист дължи уменията си и на своите ментори. Ето защо вярваме, че придобиването на знания и споделянето им, ни прави още по-силни и по-конкурентни. Ние сме поели дългосрочен ангажимент за инвестиция в развитието на нашите служители и осигуряваме най-добрите програми за обучение в индустрията.

Това не е всичко, което ще получите при нас. Можете да се присъедините към нашата общност от служители, които са избрали да надградят над професионалните си успехи, като допринасят за социално отговорни каузи и иниациативи, като например подпомагане на хранителни банки, ремонт на обществени сгради, набиране на средства за благотворителни организации и още много други. От вас се иска ентусиазъм, а вие можете да разчитате на нашата подкрепа, защото, ако една идея е важна за вас, то тя е от значение и за нас.

Присъединете се към екипа на Tek Experts и последвайте силата и таланта си! Очакваме ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

На комисия: Отложиха либерализацията на електроенергийния пазар за домакинствата

Почти два милиона туристи са били в България през зимния сезон

Байдън иска да утрои митата за стомана и алуминий от Китай

Фалитите в България: Данните за първото тримесечие на 2024 година

AES България отново получи престижната награда за безопасност на British Safety Council

Инфлацията в ЕС и еврозоната продължава да се забавя. Какви нива достига?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика