Alfa Romeo Giulia QV лети с 510 „коня“ и 307 км/ч (видео)

52563
Alfa Romeo Giulia QV лети с 510 „коня“ и 307 км/ч (видео)

Да, Porsche Mission E може би е най-голямата и иновативна изненада (не изключвам Mercedes ICC Concept), но стълпотворението и жадните очи на посетителите се впиват с най-голяма жажда в тази италианска прелест.

Няма BMW M3 („само“ 431 к.с.), няма Mercedes-AMG C63 S. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio слага германските си конкуренти в задния си джоб. Дългото чакане най-после свърши! Alfa Romeo тръгва към съживяването си, и то по какъв начин! Поне за мен, Giulia Quadrifoglio е истинска красота, пир за сетивата. Но не само това. Разработеният от Ferrari 2,9-литров, 6-цилиндров битурбо двигател е не по-малко впечатляващ. Той генерира 510 к.с. и 600 Нм, с колкото разполага и C63 S. Но италианската прелест ускорява до 100 км/ч за страхотните 3,9 секунди, а благодарение на олекотената си конструкция, съотношението мощност маса е 3 кг/к.с. Теглото е 1524 кг, разпределено между предната и задната ос в съотношение 50:50. Благодарение на тези цифри моделът достига максималните 307 км/ч!

 

Детайли за жестоката Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo разпространи няколко снимки на най-горещия си продукт, Giulia Quadrifoglio. През юни Alfa Romeo дръпна покривалото от Giulia...

Стоповете са взети от Maserati, но аз лично нямам нищо против.

Как ли стои на пътя? Все пак BMW M3, макар и по-маломощно, е законодател в това отношение. Ще продължи ли обаче да е такъв? Нямам представа, но италианците обявиха, че Giulia QV е завъртяла „Северната дъга“ за 7:39 мин. Това отговаря на много въпроси. В голяма степен това постижение се дължи на Alfalink многозвенното окачване. Електронно-контролираните адаптивни амортисьори предлагат различни настройки. Стандартно Alfa Romeo Giulia QV ще се предлага със задвижване на задните колела, а като опция ще се предлага 4х4 задвижване.

 

Думите са излишни.

Alfa Romeo Giulia ще се задвижва от V6 на Ferrari

От дълго време я знаем като Giulia (но това може скоро да се промени), напълно новият седан на Alfa Romeo, с който трябва да започне въ...

Продажбите на италианската прелест започват в Италия през последното тримесечие на тази година, а стартовата цена е 79 000 евро. В България М3 започва от 153 000 лв. например.

Красотата се пренася с пълна сила и в интериора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com