Аудиосистемата Chevrolet MyLink спечели наградата SMARTBEST 2013

40149
Аудиосистемата Chevrolet MyLink спечели наградата SMARTBEST 2013

Предлагащата връзка с глобалната мрежа аудиосистема MyLink бе отличена за интуитивен дизайн и безпрепятствени възможности за интеграция на личния смартфон

Журито на конкурса AUTOBEST, включващо водещи автомобилни журналисти от 15 държави от Централна и Източна Европа, обяви аудиосистемата Chevrolet MyLink с радиоприемник и възможност за връзка с глобалната мрежа за носител на наградата SMARTBEST 2013. Според специалистите на независимата организация системата е плод на “новаторска, опростена и изключително достъпна от потребителска гледна технология”. Наградата SMARTBEST бе учредена през миналата година.

Технологията в Chevrolet MyLink е в състояние да пренесе съдържанието на свързаните със системата смартфони на чувствителния на докосване цветен екран с висока разделителна способност на арматурното табло и да осигури лесен и безпрепятствен достъп до записите в телефонната книга, личните плейлисти, галериите със снимки и/или видеофайлове, както и другите съхранени в паметта на преносимото устройство медийни файлове и данни. Аудиосистемите MyLink предлагат също възможност за използване на множество специализирани програмни приложения като навигацията BringGo, системата за разпознаване на говор и гласови команди, както и за стрийминг възпроизвеждане на аудиофайлове.

Cъвместимите със системата външни устройства могат да бъдат свързани с нея безжично по стандарта Bluetooth или чрез USB кабел. Системата разполага и с отделен вход за включване на преносими музикални плейъри или смартфони, които не използват USB или Bluetooth връзка.

Технологията Chevrolet MyLink се предлага в няколко от моделните линии в гамата на марката Chevrolet, сред които и новия компактен SUV модел Trax.

В допълнение към спечелването на приза SMARTBEST, Chevrolet е и сред петте финалисти, които ще се съревновават за първото място в конкурса AUTOBEST 2014 с модела Trax. Победителят ще бъде обявен в средата на месец декември 2013 година.

Автор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com