Hyundai с тестово офроуд трасе извън София Мотор Шоу 2015

12764
Hyundai с тестово офроуд трасе извън София Мотор Шоу 2015

Акцентът на щанда на Hyundai е новият Tucson, както и фейслифтът на Santa Fe. А желаещите да ги тестват ще могат да направят това на специално подготвено офроуд трасе извън изложбените площи на Интер Експо Център.

На щанда си на Автомобилен салон София 2015 г. Hyundai представя най-младата гама в историята си. В началото на годината у нас пристигнаха цели 9 нови модела - i10, i20, i20 Coupe, ix20, i30, i30 CW, i30 Turbo, i40 и i40 CW. Премиера на автосалон прави изцяло новият Tucson, а обновеният Santa Fe идва у нас директно след световната си премиера във Франкфурт преди месец. Най-луксозният автомобил в гамата Genesis дебютира на изложение в България, а за уникалния шампионат Hyundai Racing Trophy е предвидено специално място.

Посланикът на САЩ представи Ford Mustang на автосалона

На общ щанд от над 600 кв.м „Мото Пфое“ представя едни от най-актуалните модели на Ford, Land Rover и Jaguar. Култовият аме...

 

Марката се е подготвила с Hyundai Off Road Track на ул. Околовръстен път и Бизнес Парк София. Там ще може да бъдат тествани ix35 и Grand Santa Fe. Трасето ще е отворено до 25 октомври, между 10 и 18 часа. Паралелно с теста на автомобилите организаторите предлагат и вкусно цър-пър изживяване. За най-малките фенове има надуваем батут. За всички, които направят поръчка на нов автомобил Hyundai в рамките на събитието, „Индустриал комерс“ е подготвил допълнителни отстъпки, бонуси и специални лизингови условия и едно наистина уникално преживяване – обиколка с офроуд пилот в истински състезателен автомобил – прототипа Hyundai Santa Fe T1.

 

Hyundai Tucson е позициониран между ix35 и Santa Fe и има изключително модерен и рафиниран дизайн. Задната врата е с електрическо отваряне, а багажният обем - 513 литра при разгънати седалки. Нова структура на каросерията разполага с 30% по-напредничава и технологична усилена стомана, която увеличава устойчивостта на усукване на колата. Моделът се предлага с нов атмосферен 1,6-литров двигател със 135 к.с., екипиран с 6-степенна механична предавателна кутия. Турбоверсията на мотора е със 177 к.с. и може да се поръча със 7-степенна автоматична кутия с два съединителя. При дизелите се предлага познатият агрегат на Hyundai 1.7 CRDi със 115 к.с., както и 2.0-литров със  136 и 184 к.с., към който има опция за 6-степенен автоматик.

Mercedes-Benz атакува софийския салон с три нови SUV модела

Истински блицкриг е предприел Mercеdes-Benz в SUV сегмента с премиерата на цели три нови модела, като така компанията разширява гамата ...

 

Най-луксозният автомобил, правен някога от Hyundai, се представя за пръв път на автосалон у нас. Изцяло новият Genesis разчита на устойчиво окачване с многоточково захващане и система за електронно контролиране ECS. Задвижването е на четирите колела чрез изключително напредничавата технология HTRAC, която предлага идеален баланс на мощността в зависимост от пътните условия и съчетава предимствата и усещането от задно предаване със сигурността на 4х4. Системата контролира автоматично подаването на тяга на предния и задния мост. При нормална ситуация задният мост получава цялата мощност от двигателя, а при регистриране на загуба на сцепление раздатъчната кутия прехвърля тяга към предния мост. В зависимост от ситуацията HTRAC може да прехвърли до 100% изцяло на предния или на задния мост, с което системата се отличава от тези на конкурентите, като предлага по-висок въртящ момент. При ускоряване съотношението е между 50:50 и 30:70, а при движение с максимална скорост - между 10:90 и 0:100.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com