Megane GT и Talisman повеждат атаката на Renault

10704
Megane GT и Talisman повеждат атаката на Renault
Снимка: Христо Петров

Компания на най-новите модели на Режията в Интер Експо Център им правят Kadjar и електрическият Zoe, чийто продажби започват в България.

Изложбеният Renault Меgane GT e автомобилът, който е бил на щанда на Renault по време на Автомобилен салон Франкфурт 2015. Но това е само факт, далеч по-важното е, че този модел е първият в своя сегмент, който е оборудван с технологията 4Control, специално калибрирана от инженерите на Renault Sport. 4Control шасито е иновация на Renault, която контролира ъгъла на завиване на задните колела, като осигурява изключително удоволствие от шофирането, комбинирайки спортна отзивчивост с безопасност.

Renault вади тежката артилерия за София Мотор Шоу 2015

Снощи, по време на официално представяне на новата си гама, Рено Нисан България извади тежката си артилерия, с която ще атакува Автомоб...

 

Спортният модел изглежда изключително атрактивно, такъв е и двигателят му с 200 к.с., както и интериорът с дълбоките „корита“ и сини цветове. Но тежестта на продажбите ще паднат не върху него, а върху по-нормалните версии. Динамичната стойка на новия Megane се базира на добре балансирани пропорции. Той е с 64 мм по-дълъг (4359 мм) и с 25 мм по-нисък (1447 мм) спрямо третото поколение Mеgane. Моделът е с по-широки следи (отпред: 1591 мм, +47 мм / отзад: 1586 мм, +39 мм), а междуосието му (2669 мм, +28 мм) е по-дълго спрямо конкурентните модели, докато задните надвеси са скъсени спрямо предшественика на новия модел.

Продажбите на модела в България ще започнат през март 2016 г.

 

Renault Talisman дебютира на София Мотор Шоу 2015

Renault Talisman отговаря на всички очаквания на клиентите в D-сегмента и дори надгражда някои от тях, за да предложи още по-висок стан...

До синия Megane GT е подреден и напълно новия флагман Talisman, с който Renault влиза в сегмент, където бе загубил позиции. Става въпрос за сегмент D, в който Talisman има претенцията да предложи най-големия вътрешен обем спрямо Passat, Mondeo, Superb, 508, Mazda6.

Моделът предлага уникална комбинация от атрактивен дизайн, съчетаващ агресивни и едновременно елегантни линии; просторно купе: предни седалки, които са сред най-удобните в класа, както и изключително голям багажник (608 дм3 VDA); иновации за подобряване на комфорта: 7-инчов дигитален приборен панел, R-Link2 с 8,7-инчов екран, цветен head-up дисплей, BOSE Surround Sound и Паркинг асистент (Easy Park Assist); иновации за повече удоволствие от шофирането: Multi-Sense технология, която отговаря на желанията на водача. В допълнение на това, Talisman е единственият седан от сегмент D, който комбинира 4Control® едновременно завиващи преди и задни колела с управление на шасито, което предлага стабилно пътно поведение, безопасно и маневрено управление, и още повече комфорт.

Продажбите на новия луксозен седан на Renault в България ще започнат в началото на 2016.

Със сигурност интерес за публиката ще представляват и електрическата експозиция, представена от Twizy и Zoe – електрическият компактен модел, чиито продажби Renault стартира в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com