Не закъсня и Series 4 Cabriolet

37744
Не закъсня и Series 4 Cabriolet

Освен с индивидуалния си дизайн BMW Серия 4 Кабриолет се отличава и с редица технически различия от BMW Серия 3.

Новото BMW Серия 4 Кабриолет е видимо по-голямо от BMW Серия 3 Кабриолет по отношение на дължината, междуосието и следата. За перфектния баланс на пропорциите, както и за характерните линии допринасят и скъсените надвеси отпред и отзад, както и дългия преден капак и изтеглената назад пътническа клетка. Видимите аеродинамични елементи на BMW Серия 4 Кабриолет са т. нар. Air Breather зад предните калници. Те работят съвместно с познатите Air Curtain и намаляват завихрянията и аеродинамичното съпротивление около предните колела.

Изтекоха официалните данни за BMW 2 Series

На официалния сайт на BMW за Южна Африка се появи конфигуратор на Серия 2, където може да се види стандартното и опционното оборудва, к...

Съставеният от три части метален сгъваем покрив на BMW Серия 4 Кабриолет впечатлява със значително подобрената шумоизолация благодарение на „абсорбиращата тапицерия”.

В интериора трябва да се изтъкнат седалките с напълно нова конструкция, в която са интегрирани и предпазните колани и вече серийно са оборудвани с електрическо регулиране. Те и опционалните спортни седалки с моделиран подглавник по желание – и за пръв път при новото Серия 4 Кабриолет – се предлагат със система „air collar”, която подгрява врата на водача и пътника до него, при отворен покрив, дори и при ниски външни температури. Желаната температура се регулира автоматично в зависимост от външната температура и скоростта на движение, като е възможен избор между три степени на затопляне.

При въвеждането на пазара за BMW Серия 4 Кабриолет ще се предлага избор между редови шестцилиндров бензинов двигател (BMW 435i Кабриолет), четирицилиндров бензинов двигател (BMW 428i Кабриолет) и четирицилиндров дизелов двигател (BMW 420d Кабриолет). Тези двигатели покриват спектъра от мощност от 184 к.с. до 306 к.с. и работят с актуалната технология BMW TwinPower Turbo.

Автор: Пламен Георгиев

BMW чества 100-годишнината си с уникално М4 Coupe

Баварците от BMW са една от относително възрастните компании на автомобилната сцена. През 2016 германците ще отбележат своята 100-годиш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com