Nissan индивидуализира Qashqai и X-Trail

4286
Nissan индивидуализира Qashqai и X-Trail

Двата автомобила са наречени Qashqai Premium Concept и X-Trail Premium Concept. Макар да са отделни модели, цветовете, материалите и темите, с които се характеризират, ги превръщат в неповторима двойка.

Qashqai Premium Concept е създаден от Nissan Design Europe (NDE), разположен в сърцето на Лондон, докато X-Trail Premium Concept е дело на Nissan Global Design Centre (GDC) в Япония.

Nissan Qashqai 1,6 DiG-T: Бегач на дълги разстояния (тест-драйв)

Qashqai проправи път, по който сега вървят всички: комбиниране на 4х4 дизайн с експлоатационни разходи (и размери) на хечбек, която фор...

Тъй като кросоувърите играят изключително важна роля в продължаващия успех на Nissan в цяла Европа, тези два Premium Concept демонстрират желанието на марката да разшири целевия пазар, признавайки едновременно с това многообразието от клиенти.

Общото при двата автомобила е опростената, но изпълнена с енергия цветова палитра; силното привличане на черното и бялото, контрастиращо със златисто-меден цвят, който внася елегантност и топлота в кросоувъра.

Използвайки модерния черен мат като свой основен цвят, Qashqai Premium Concept интелигентно комбинира дизайн и нови материали. Висококачествените, златисто-медени детайли акцентират върху различни точки на купето – по колесните арки, около линията на прозорците, в светлинните блокове на фаровете и релсите на покрива – контрастирайки силно с черното, подсилвайки по този начин динамичния силует на екстериора. Той допълнително е подчертан от автентичния карбон, използван в долните секции, както и от дръзкия технически детайл на машинно обработените 20-инчови джанти.

В рязък контраст със своя събрат, X-Trail Premium Concept използва матова бяла боя за свой основен цвят. Предният капак и покривът са изработени от тъмночерен матов карбон. Големият контраст между бялото и черното подчертава линията, която започва от „V-motion“ радиаторната решетка, минава през капака на двигателя, отстрани и завършва в задната част на колата. Този контраст отразява и здравата „go-anywhere“ природа на приключенския X-Trail. Предната защитна решетка е изпълнена в златист меден цвят, привличайки погледите върху себе си, повишавайки усещането за защита и фокусирайки върху 20-инчовите джанти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com