Нова компания ще представлява Alfa Romeo и Jeep в България*

17141
Нова компания ще представлява Alfa Romeo и Jeep в България*
Снимка: Витоша Ауто

Официалният представител на Infiniti - компанията "Витоша Ауто", ще отговаря за дейноста на марките Alfa Romeo и Jeep в България. Промяната е в сила от началото на годината, като фирмата вече работи с нови два бранда, които са са част от концерна Fiat-Chrysler Automobiles.

Досега представител на Jeep у нас беше "Балканстар", която държи провата и на Mitsubishi и Chrysler, а до преди няколко години беше и официален вносител на Mercedes-Benz. В същото време Alfa Romeo беше част от "Ауто Италия", която представлява още Fiat и Maserati. Самата "Ауто Италия" пък е собственост на "Еврохолд".

Alfa Romeo пуска 6 нови модела до 2020 г.

Италианската марка Alfa Romeo обяви намеренията си до 2020 г. да пусне на пазара 6 нови модела. Първите два от тях ще бъдат представени...

Както е известно, в края на март марката Infiniti напуска повечето пазари в Европа, в това число и българския. Японският производител ще се съсредоточи върху Северна Америка и Китай, като остава и на някои пазари на Стария континент, като този в Русия, например. Сервизният център на Infiniti у нас ще продължи да работи, тъй като в него се обслужват и модели на други марки.

Новите клиенти на Alfa Romeo и Jeep, закупени от „Витоша Ауто“, ще могат да се възползват от познатото от Infinitu 7-звездно обслужване, което е подчинено напълно на нуждите на собственика на автомобила. Компанията запазва предлагането на замесващ автомобил, както и останалите си услуги, сред които е програмата Fair Play. Тя дава възможност за обратно изкупуване на настоящата кола на клиента на посочена от него пазарна цена.

"Новия ни проект с Alfa Romeo и Jeep в България е огромно предизвикателство за екипа на "Витоша Ауто" и ние го посрещаме с увереността и опита, който сме натрупали. Ентусиазирани сме от това ново начало, тъй като двете нови марки са легенди и ние сме безкрайно мотивирани да работим за тяхното бъдещо развитие, като предоставим обслужваме на клиенти в нашите дилърства по възможно най-добрия начин“, коментира Владимир Еленков, управител на "Витоша Ауто".

* (ДОПЪЛНЕНО) "Ауто Италия“ ЕАД продължава да е оторизиран дистрибутор на марктие на FCA Group в България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional. С настоящето уведомление компанията цели да защити коректността на информацията, правата и интересите на българския потребител, както и да запази конкурентна среда поради създадено усещане за промяна или подмяна на икономическите субекти. Това пише в свое официално съобщение до медиите "Ауто Италия" ЕАД.

Infiniti Q60S 3.0t: Японско оръжие срещу германската тройка (тест-драйв)

В класа на спортните купета германските премиум марки Mercedes-Benz, BMW и Audi имат традиции от десетилетия. Престижната тройка е окуп...

"Ауто Италия" ЕАД е готова да приветства всички изявили желание да помагат за развитието на посочените по-горе марки на българския пазар, добавя дистрибуторът. И уточнява, че „по отношение на бранда Alfa Romeo, в България предстои представяне на новата моделна година в лицето на основните си модели – Stelvio и Giulia.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Ford предложи конкурент на Tesla Model Y в Европа

Всички победители в конкурса „Световен автомобил на годината" се оказаха електрически

Защо е опасно да се зарежда автомобил с включен двигател

5 автомобилни компании отказаха да спасят застрашен от фалит производител

Популярна автомобилна компания произведе своя последен дизелов автомобил

Руски производител регистрира търговското име „Волга“

3 неща, които са забранени при поставянето на летни гуми

Audi пенсионира суперколата си

За първи път от 20 години в света има нов лидер по продажби

Вижте как се произвеждат колите на Tesla (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com