Нова компания ще представлява Alfa Romeo и Jeep в България*

17069
Нова компания ще представлява Alfa Romeo и Jeep в България*
Снимка: Витоша Ауто

Официалният представител на Infiniti - компанията "Витоша Ауто", ще отговаря за дейноста на марките Alfa Romeo и Jeep в България. Промяната е в сила от началото на годината, като фирмата вече работи с нови два бранда, които са са част от концерна Fiat-Chrysler Automobiles.

Досега представител на Jeep у нас беше "Балканстар", която държи провата и на Mitsubishi и Chrysler, а до преди няколко години беше и официален вносител на Mercedes-Benz. В същото време Alfa Romeo беше част от "Ауто Италия", която представлява още Fiat и Maserati. Самата "Ауто Италия" пък е собственост на "Еврохолд".

Alfa Romeo пуска 6 нови модела до 2020 г.

Италианската марка Alfa Romeo обяви намеренията си до 2020 г. да пусне на пазара 6 нови модела. Първите два от тях ще бъдат представени...

Както е известно, в края на март марката Infiniti напуска повечето пазари в Европа, в това число и българския. Японският производител ще се съсредоточи върху Северна Америка и Китай, като остава и на някои пазари на Стария континент, като този в Русия, например. Сервизният център на Infiniti у нас ще продължи да работи, тъй като в него се обслужват и модели на други марки.

Новите клиенти на Alfa Romeo и Jeep, закупени от „Витоша Ауто“, ще могат да се възползват от познатото от Infinitu 7-звездно обслужване, което е подчинено напълно на нуждите на собственика на автомобила. Компанията запазва предлагането на замесващ автомобил, както и останалите си услуги, сред които е програмата Fair Play. Тя дава възможност за обратно изкупуване на настоящата кола на клиента на посочена от него пазарна цена.

"Новия ни проект с Alfa Romeo и Jeep в България е огромно предизвикателство за екипа на "Витоша Ауто" и ние го посрещаме с увереността и опита, който сме натрупали. Ентусиазирани сме от това ново начало, тъй като двете нови марки са легенди и ние сме безкрайно мотивирани да работим за тяхното бъдещо развитие, като предоставим обслужваме на клиенти в нашите дилърства по възможно най-добрия начин“, коментира Владимир Еленков, управител на "Витоша Ауто".

* (ДОПЪЛНЕНО) "Ауто Италия“ ЕАД продължава да е оторизиран дистрибутор на марктие на FCA Group в България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional. С настоящето уведомление компанията цели да защити коректността на информацията, правата и интересите на българския потребител, както и да запази конкурентна среда поради създадено усещане за промяна или подмяна на икономическите субекти. Това пише в свое официално съобщение до медиите "Ауто Италия" ЕАД.

Infiniti Q60S 3.0t: Японско оръжие срещу германската тройка (тест-драйв)

В класа на спортните купета германските премиум марки Mercedes-Benz, BMW и Audi имат традиции от десетилетия. Престижната тройка е окуп...

"Ауто Италия" ЕАД е готова да приветства всички изявили желание да помагат за развитието на посочените по-горе марки на българския пазар, добавя дистрибуторът. И уточнява, че „по отношение на бранда Alfa Romeo, в България предстои представяне на новата моделна година в лицето на основните си модели – Stelvio и Giulia.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Как шофьорите масово „убиват“ колите си през пролетта

Peugeot е-2008 - увеличена мощност и подобрени маниери (тест-драйв)

Автомобилни концерни ще създават съвместно електрически превозни средства

Как да усетите, че на двигателя му е време за основен ремонт

Най-влиятелният автомобилен дизайнер почина на 85 години

Еуфорията около електромобилите спира, производителите забавят плановете си

Tesla за бедните ще се появи през 2026 година

Как да разберете, че окачването на колата ви е повредено

Електромобилите на Volvo ще се зареждат с 30% по-бързо

Стачка спря работа в завода, който Ford се опитва да продаде

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com