Още по-атрактивен Range Rover Evoque

4155
Още по-атрактивен Range Rover Evoque

За да отпразнуват продажбата на над 520 000 автомобила Range Rover Evoque, Land Rover въвеждат отличителна лимитирана серия.

Наличен в стилове на каросерията купе, кабриолет и с пет врати, Evoque се произвежда в завода на Land Rover в Хейлууд, Великобритания, където на всеки 80 секунди излиза по един чисто нов автомобил.

Range Rover Evoque мина бройката 500 000

На 24-ти февруари, в завода в Хейлууд, Land Rover отпразнува производството на своя 500 000-ен Range Rover Evoque. До тази внушителна б...

Спечелил над 182 международни награди от пускането си на пазара през 2011 г., Evoque е широкопризнат за най-желания луксозен, компактен SUV в света. За да направят водещия в сектора автомобил още по-привлекателен в световен мащаб, Land Rover пускат на пазара впечатляващата серия Ember, която включва дръзка цветова тема в червено и черно.

 

Лимитираната серия Ember в цветова тема червено и черно надгражда характеристиките на Range Rover Evoque HSE Dynamic с впечатляващи детайли на екстериора и интериора. Отличителен покрив в цвят Firenze Red контрастира с цвета на каросерията Santorini Black и се допълва от елементи на екстериорния дизайн в подхождащи цветове, включително капачета на предния и заден теглич. 

Новата информационно-развлекателна система InControl Touch Pro оптимизира интегрираната в автомобила свързаност, осигурявайки по-бързи реакции и по-интуитивно управление. Въведена за първи път в Range Rover Evoque кабриолет, тя вече ще се предлага като допълнително оборудване от 2017 г. за моделите Range Rover Evoque купе и Range Rover Evoque с пет врати. Усъвършенстваната система включва 10,2-инчов сензорен екран с възможност за персонализация на основния екран, осигуряваща  лесен достъп на клиентите до любимите им приложения.

Range Rover Evoque 2016: Ingenium съвършенство* (тест-драйв)

Коледа наближава, а с това стартират всевъзможни благотворителни кампании. Land Rover се включва и щедро раздава подаръци в обновеното ...

 

Нов пакет Graphite Design също подобрява екстериора на версиите на Range Rover Evoque HSE Dynamic и Autobiography с множество фини детайли на дизайна. Уникални 20-инчови алуминиеви джанти в цвят Satin Technical Grey се допълват от радиаторна решетка Dynamic в цвят Narvik Black с рамка в цвят Satin Dorchester Grey, а външните капачета на предния и заден теглич са с един и същ сив цвят. Черен контрастиращ покрив, надпис на предния капак и задната врата, затъмнени предни и задни светлини и покритие на ауспуха в цвят Dynamic black допълват външния вид на моделите HSE Dynamic.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com