Peugeot Exalt е стилно 4-врато купе

31626
Peugeot Exalt е стилно 4-врато купе

Инцидентно Peugeot разкри концепцията на 4-вратото купе Exalt, което ще дебютира по-късно този месец по време на салона в Пекин.

Инцидентно, защото информацията се очакваше да бъде разкрита на 10 април, но ето че това става два дни по-рано. Тази концепция Peugeot обяви още през януари, когато показа автомобила покрит под бяло покривало.

Peugeot ще покаже нова концепция на изложението в Пекин

Световната премиера на новия концептуален модел PEUGEOT ще се състои на предстоящото Международно автомобилно изложение в Пекин, което ...

Спортното четириврато купе ще се задвижва от Hybrid4 задвижващ тракт, съставен от бензинов двигател и електрически мотор, чиято обща мощност е 340 к.с. Peugeot описва купето на концепцията като „асоциация на необработена стомана и ефикасен текстил, вдъхновена от структурата на кожата на акула.“ В момента няма снимки на интериора, но трябва да очакваме комбинация между текстил, кожа, сурова стомана е слонова кост.

В пълния си блясък Peugeot Exalt ще бъде разкрит пред пубрика на 20 април, когато е първият през ден за журналисти на Автомобилен салон Пекин 2014.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com