Подарете си един Chevy Corvette Stingray

36659
Подарете си един Chevy Corvette Stingray

Фигурките на екшън герои, различните нови игри и модерните компютърни конзоли идват и си отиват във вид на подаръци под Коледната елха през годините, но мястото на класическите автомобили-играчки в чувала на Дядо Коледа остава запазено и до днес, радвайки момичета и момчета от различни възрасти – особено когато става дума за страхотен модел като новия спортен Corvette Stingray на марката Chevrolet.

След като спечели няколко от най-престижните награди в автомобилната област, най-новият, най-бързият и може би най-емблематичният модел в продуктовата гама на Chevrolet отбелязва и още едно изключително постижение – това на най-произвежданото по лиценз метално автомобилче в мащаб през изминалата година. По данни от General Motors Branded Entertainment and Licensing, през 2013 година по света са произведени и продадени над 2 милиона oфициално лицензирани от GM моделчета Stingray.

Аудиосистемата Chevrolet MyLink спечели наградата SMARTBEST 2013

Предлагащата връзка с глобалната мрежа аудиосистема MyLink бе отличена за интуитивен дизайн и безпрепятствени възможности за интеграция...

От шест десетилетия насам моделът Corvette на марката Chevrolet заема непоклатимо място в умовете и сърцата на големите и малки деца в периода преди Коледа – при това не само поради участието си в известни продукции като Колите 2 на Disney Pixar Animation Studios, насрочения за 2014 година следващ филм от поредицата Transformers, а и в хилядите умалени в мащаб разновидности, произвеждани от марки като Hot Wheels и Fisher Price.

Независимо от факта, че Chevrolet е четвъртата по обем на продажбите автомобилна марка в света с годишни продажби в обем от близо 5 милиона леки и лекотоварни автомобили в повече от 140 държави, този обем не може да се сравнява с постижението на легендарния производител на автомобилчета в мащаб, който може да се похвали с над 4 милиарда произведени модели Hot Wheels от 1968 година досега.

Дневно по света се продават средно по 13 698 автомобила с емблемата на Chevrolet, но темповете при Hot Wheels са от друго измерение – всяка секунда в глобален мащаб се продават средно 2,75 моделчета с тази емблема – това е повече, отколкото компаниите от детройтската “Голяма тройка” са произвели заедно от началото на автомобилната индустрия в Америка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com