Показаха концептуална Ford Ka в Бразилия

47040
Показаха концептуална Ford Ka в Бразилия

Концептуалното в случая се крие само във фаровете, които наподобяват тези на концепта Escort, показан по-рано тази година. Иначе това, което виждате, е предсериен модел на следващата Ka. Серийният модел може да видим още догодина, а до две моделът може да влезе в продажба.

Автомобилът бе представен в Бразилия. Сегашното поколение имаше сериозни проблеми с продажбите, изоставайки значително от реализацията на предходния модел. С новия модел, който естествено прилича много на умалена Fiesta, Ford иска да вземе колкото се може повече от продажбите в субкомпактния В-сегмент, в който се очаква продажбите да достигнад 6,2 млн. до 2017 г. Ford предвижда, че сегментът ще нарасне с 35% до 2020 г.

Вижте концептуалния Ford S-Max

  От Ford официално представиха концептуалния S-Max по време на започналото тази седмица автомобилно изложение във Франкфурт &nda...

 

Настоящият Ford Ka е съвместна разработка с Fiat 500, но новият модел вероятно ще се изгражда върху силно модифицирана платформа на Fiesta.

Данни за модела липсват, но бразилските медии съобщават, че автомобилът ще бъде оборудван с 1,0-литров, 3-цилиндров двигател с80 к.с., както с 1,5-литров бензинов мотор със 107 к.с.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com