Премиерите на Opel на автосалон „София 2017”

5522
Премиерите на Opel на автосалон „София 2017”
Снимка: Sofia Motor Show

Със своя нов фирмен девиз “Бъдещето ти принадлежи" марката Opel посреща посетителите на Международния автомобилен салон в София, който ще радва феновете на колите до 22 октомври. Германската марка залага на своя флагман Insignia във версиите Grand Sport и Sports Tourer, както и на най-новите си попълнения в X-гамата – Crossland X и Grandland X.

Новият Opel Insignia следва динамичния пример на големите спортни купета, като демонстрира солиден вътрешен простор благодарение на новата конструктивна архитектура и предлага отлично равнище на безопасност – точно както следва да се очаква от един истински флагман. Второто поколение на Insignia е оборудвано с авангардни матрични предни светлини и модерни елекронни система за помощ на водача.

Новият Opel Insignia стартира с 4 двигателя

Докато General Motors, PSA Peugeot Citroen и правителството на Германия обсъждат бъдещето на марката Opel, от немския производител обяв...

Сред тях са активна система за поддържане на лентата на движение, head up дисплей, както и активната система на предния капак, допринасяща за повишаване на защитата на пешеходците придава завършен вид на повишеното равнище на безопасност. Като цяло, новата Insignia впечатлява със страхотна динамика, подобрен вътрешен простор и отлично съчетание от качества и цена, което я прави сериозно предизвикателство дори за продуктите на престижните автомобилни марки.



На Автомобилен салон София 2017 първата си поява пред българската широка публика прави новият Opel Crossland X. Гъвкавият градски кросоувър предлага водещ в сегмента обем на багажника от 520 литра при използваеми и петте пътнически места, както и по-висока позиция на седене и съответно отлична видимост. Както водачът, така и неговият спътник могат да се възползват от спечелилите множество награди и сертифицирани от AGR (Aktion Gesunder Rücken) ергономични седалки. Opel е единственият производител, който предлага такъв голям комфорт в този сегмент (това се отнася и за Crossland X и за Mokka X).

Дебют за България прави и новият Opel Grandland X. Гамата от свръхмодерни системи за подпомагане на водача и възможности осигуряване на допълнителен комфорт при Grandland X включва адаптивен круз контрол АСС (Adaptive Cruise Control) с функции за разпознаване на пешеходци и автоматично аварийно спиране AEB (Automatic Emergency Braking), предупреждение за сънливост на водача DDA (Driver Drowsiness Alert), система за паркиране АРА (Advanced Park Assist) и камерата с 360° обзор са само някои от акцентите в тази насока.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com