Разбулиха Land Rover Discovery Vision Concept

57104
Снимки:

Land Rover официално дръпна покривалото от Discovery Vision Concept, който утре официално ще дебютира пред публиката на автоизложението в Ню Йорк.

С този концепт Land Rover ни дава насока накъде ще се развие дизайнът на бъдещия Discovery. Очевидно е, че той ще се различава коренно от настоящия Discovery 4 (LR4). Профилът му е много издължен и изчистен, надвесите са много къси, а като цяло моделът изглежда не толкова грубоват като LR4. Задната, отваряща се на два части врата изчезва, заменена от традиционна такава. При отварянето й от товарната осново в задната броня излиза малък праг, който може да служи за пейка или за праг, който да подпомага товаренето на по-тежки или обемисти товари. Далеч от традиционното са отварящите се срещуположно една на друга странични врати.

В Ню Йорк ще видим концепта LR Discovery Vision

По време на автомобилното изложение в Ню Йорк официално ще бъде разкрит концептуален модел на следващото поколение Discovery. Прототипъ...

 

Land Rover е елиминирал средната В-колона и е монтирал „самоубийствени“ врати. При отварянето им се открива 2+3+2 конфигурация на салона, като вторият е трети ред седалки са независими един от друг. Те могат да се сгъват и да образуват равен под, отваряйки буквално гигантско място за товарене.

 

Както може да очаквате от един концепт, интериорът предлага щедро количество висококачествени материали и високотехнологични джаджи, в това число огромен централен дисплей, който може да се контролира и чрез тъчпадове върху волана. На облегалките на двете предни седалки са вградени не по-малко големи екрани за забавление на пътуващите отзад.

Освежаване за Land Rover Freelander II

Става въпрос за външни и вътрешни актуализации, които трябва да подобрят актуалността на модела сред клиентите. Благодарение на ХS спец...

 

Голямата технологична новост в Discovery Vision Concept се нарича „see-through“ капак на двигателя. Монтирани в радиаторната решетка камери записват образ и го изпращат към head-up дисплея, като така водачът може да гледа какво го очаква напред през предния капак и двигателния отсек. Тази технология идва в комплект с друти технологии: Laser Terrain Scanning (създава карта на пътя пред вас, използвайки лазери, монтирани във фаровете за мъгла), Laser Referencing (прожектира образи на пътя като предупредителни триътгълници, използвайки лазери), както и следващото поколение на системата Terrain Response.

 

Land Rover ще представи напълно новия Discovery по-късно тази година като заместник на 5-местния Freelander. Той ще стъпва върху платформата на Range Rover Evoque. Работи се и по заместник на 7-местния Freelander, която вероятно ще се появи през 2015.

Range Rover Evoque ZF-9HP: Първият в света с 9 скорости (тест-драйв)

Коледа наближава, а щедростта достига невиждани висоти. Това е времето за куп благотворителни кампании за грижа за неоправданите. В тях...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com