RR Evoque вече и като кабрио с мек покрив (видео)

10663
RR Evoque вече и като кабрио с мек покрив (видео)

Land Rover представи откритата версия на бестселъра си Evoque, който се превръща в първия кабриолет в историята на марката. Той разчита на мек сгъваем покрив. Той се сгъва за 18 секунди, докато обратната операция по разгъването му трае 21 секунди. Двете операции могат да станат при скорост до 48 км/ч. Проблемът с всичко това се крие във факта, че трябва да се сбогувате с обема на багажника, защото в този модел той е едва 251 литра, докато при стандартния модел с 5 врати е 575 л.

 

Range Rover Evoque ZF-9HP: Първият в света с 9 скорости (тест-драйв)

Коледа наближава, а щедростта достига невиждани висоти. Това е времето за куп благотворителни кампании за грижа за неоправданите. В тях...

Освен мекия покрив, Evoque Convertible се предлага с нова мултимедийна система InControl Touch Pro с 10,2-инчов дисплей. Клиентите могат да разчитат на Terrain Response, нормално, но по-важното е, че моделът задължително върви със система за защита при преобръщане. Двата ролбара в задната част на каросерията излизат само за 90 милисекунди, ако автомобилът засече опасност от преобръщане.

 

Задвижването на модела се осигурява от бензинов и дизелов двигатели. Те са 2,0-литрови, 4-цилиндрови от семейството Ingenium. Бензиновият моторе е с 240 к.с. мощност, докато дизеловият – със 180 к.с. И двата са куплирани с 9-степенна автоматична скоростна кутия ZF.

Range Rover Evoque може да стане на кабриолет

  По време на автомобилното изложение в Женева миналата година Land Rover показаха интересния прототип Range Rover Evoque Cabrio ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com