Skoda е по-популярна от Mercedes в нета

7392
Skoda е по-популярна от Mercedes в нета

Проучване показва, че лансирането на Skoda Superb е било по-популярно в нета спрямо лансирането на Mercedes-Benz GLE.

Проучване, осъществено от световната консултантска агенция TNS показва, че онлайн дебютът на Skoda Superb е бил по-популярен от дебютите на други луксозни модели.

Отдавна не е тайна, че чешката марка е една от най-печелившите в рамките на империята VAG. Това показва и изследването на TNS, според което Skoda набира огромна популярност и в Интернет. Това е станало възможно благодарение на решението на Skoda да предложи безплатни тестове на новия си модел от D-сегмента още преди разкриването на Superb в напълно готов за серийно производство вариант. Според проучването на консултантската агенция TNS, лифтбекът е генерирал 8,1% от коментарите от 13 850 онлайн споменавания през юни.

Skoda Superb 1,4 TSI: Ренесансът в своя апогей (тест драйв)

Кацаме на летището във Флоренция, където красиви хостеси ми подават два листа. На двата листа, двустранно и с много дребен шрифт, са из...

На второ място е Mercedes-Benz GLE с 5,9%, а последното място на подиума заема Renault Kadjar. Интересното е, че четвърти се нарежда кросоувър/MPV моделът Renault Espace с 4,8%, следван плътно от Mercedes-Benz GLC с 4,6%.

TNS е стигнал до тези резултати след много щателен мониторинг на блогове, форуми и активности в социалните мрежи на 3000 “дигитални имиджмейкъри“ в автомобилната индустрия, базирани в Германия, Великобритания, Франция и Испания. Така наречените имиджмейкъри са били специално подбрани на база постнато съдържания, активни коментатори и тези със силно влияние в социалните мрежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com