Suzuki Vitara вече се предлага и с нов 6-степенен автомат

9829
Suzuki Vitara вече се предлага и с нов 6-степенен автомат
Снимка: Христо Петров

„Миркат ООД“ залага на комбинация от два градски автомобила - малките Celerio и Swift - и два кросоувъра - Vitara и S-Cross.

Присъствието на Suzuki на Автомобилен салон София 2015 преминава под темата “Ново начало” - естествено продължение на направените през пролетта на тази година две премиери за страната – Celerio и Vitara, а през следващата календарна година очакваме новите модели – Baleno и Ignis.

Vitara е звездата на Suzuki по време на София Мотор Шоу 2015

Българският представител на японския производител ще заложи на перфектния баланс между два градски автомобила и два всъдехода. След кр...

 

Огромни надежди за възраждането на Suzuki, а и на „Миркат“, се възлагат на възроденият легендарен модел Vitara. На Автомобилния салон моделът се предлага с нова 6-степенна автоматична скоростна кутия. Изцяло новоразработена, тази скоростна кутия има усъвършенствана система за контрол на ускорението. Олекотена и значително по-безшумна, 6-степенната автоматична скоростна кутия гарантира подобрена горивна ефективност и предоставя изключително удоволствие от шофирането. Благодарение на изведените на волана бутони водачът може механично да сменя предавките.

Освен да видят експонатите, феновете на марката ще могат и да ги тестват, като всеки ден на Facebook страницата на Suzuki България - https://www.facebook.com/SuzukiSofia, ще се публикува информация за моделите, които ще са на разположение за пробно шофиране на контретната дата.

По време на Автомобилен салон София 2015 „МИРКАТ ООД“ ще предложи на своите клиенти атрактивни условия за закупуване на нов автомобил Suzuki в допълнение на стандартната отстъпка GREEN BONUS, както и преференциални условия за лизинг и застраховка КАСКО.

Suzuki Baleno ще дебютира на 15 септември

Suzuki разпространи малко информация като подгрявка за новия си компактен 5-местен хечбек Baleno. Моделът произлиза от концецията iK-2,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com