Toyota пуска Wi-Fi във всичките си автомобили

33840
Toyota пуска Wi-Fi във всичките си автомобили
От 15 юни всеки нов автомобил Toyota в България ще бъде оборудван с Wi-Fi интернет. Това обяви официалният вносител на марката у нас.

Днес Toyota обяви твърде интересна иновация - от утре, 15 юни всеки нов автомобил Toyota в България ще бъде оборудван с Wi-Fi интернет. Още по интересно е, че България е първият пазар на Toyota, който въвежда интернет в автомобилите на марката. От 15 юни всеки нов автомобил Toyota, закупен в България от официален представител на марката ще бъде оборудван със специален 3G/Wi-Fi интернет трансийвър, който едновременно приема високоскоростен 3G мобилен интернет чрез SIM карта и го разпръсква чрез Wi-Fi в купето на автомобила до 5 устройства – мобилни телефони, таблети или лаптопи.


Устройството е специално проектирано за работа в автомобили, в широк температурен диапазон от -20 до +65 °C. Активира се при стартиране на автомобила, излъчва кодиран Wi-Fi сигнал и подлежи на настройки на име и парола за достъп, като всеки домашен рутер.
Втората голяма новина от Toyota в рамките на Автомобилен салон София 2013 е премиерата на Prius+. С него хибридната гама на Toyota се обогатява с още един модел – първият седемместен ван, пълен хибрид в Европа с комбиниран разход 4.1 л/100 км и CO2 емисии 96 г/км.

Български дилър на Toyota с престижно международно отличие

Български дилър на Тoyota беше удостоен с най-високото отличие по време на церемония за връчване на европейскатата награда на Тойота за...


Prius+ ползва право на данъчен кредит, 2500 лева хибридна преференция от Toyota, безплатно техническо обслужване за 5 години или 100 000 км, както и специалните лизингови условия на Toyota Hybrid Optimal Leasing.
Третата изненада от Toyota е, че Prius Plug-In Hybrid за пръв път ще бъде представен като технология на българските фенове по време на Автомобилен Салон София 2013 и ще предлага възможност за тест драйв.

Снимки: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com