Вдигнаха завесата от новия Renault Trafic

33426
Вдигнаха завесата от новия Renault Trafic

Лансиран през 1980 като заместник на също толкова знаменития Estafette, Renault Trafic вече има повече от 1,6 млн. продажби по целия свят. Нещо повече, през 2014 историята на Trafic ще продължи с третото поколение на емблематичния автомобил, който ще се появи в около 50 държави в света.

Новият Trafic идва с напълно нов екстериорен дизайн. Предницата включва по-голямо, по-изправено лого, което е знаково за новата идентичност на Renault. Широките и тънки фарове придават изразителен поглед, а по-наклоненото челно стъкло води до по-ясно разграничаване с капака на двигателя. Радиаторната решетка е много широка, а по-острите линии създават по-динамичен силует.

През лятото очакваме появата на новия Renault Trafic

Renault разпространи тази първа снимка на задаващата се нова версия на Renault Trafic, модел с над 1,6 млн. бройки, записани в течение ...

Новият модел може да бъде персонализиран според нуждите на клиента, предлагайки 270 варианта, две различни височини, две дължини, ван за доставки, втори ред седалки, платформа-кабина и минибус версии, да не споменаваме версиите, създадени от одобрени компании за преобразуване и Renault Tech.

Новият Trafic е едновременно динамичен и икономичен благодарение на новата му гама от турбо двигатели с намален работен обем. Tе са разработени на база последното поколение 1,6 dCi (R9M) двигател на Renault. Тази гама е налична в две версии: с едно турбо с променлива геометрия, която осигурява намаляване на разхода с повече от 1 литър на 100 км, и туин-турбо версия, разходът на която спада под прага от 6 л/100 км*.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com