Vision Gran Turismo е... виртуален

47674
Vision Gran Turismo е... виртуален

Щеше ми се тази брутална машина да е нещо истинско, но Mercedes-Benz Vision Gran Turismo е виртуален концепт, чийто дебют ще се състои на 6 декември в последната версия на виртуалния симулатор Gran Turismo.

 

Казваме сбогом на SLS AMG с GT Final Edition

Mercedes-Benz спира производството на SLS AMG, но не и без подобаващо сбогуване. То идва под формата на 350 бройки GT Final Edition, ко...

Макар че няма никакъв шанс да го видим някога на истинска писта, остава удовлетворението, че Mercedes-Benz поне са направили 1:1 макет за откриването на техния Research&Development център в Слънчевата долина, Калифорния. Автомобилът е замислен с монтиран отпред двигател, задно задвижване и „летящи“ врати.

 

Задвижването му би било поверено на AMG V8 двигател, генериращ 577 к.с. и 799 Нм, които щяха да теглят тежащо 1384 кг купе. За укротяването му инженерите биха сложили керамично-композитни спирачни дискове, докато осемте (повтарям – осемте) ауспуха генерират такава симфония, че дори и Виенската филхармония би завидяла.

 

Дубайската полиция се сдоби с Mercedes G-Class със 700 к.с.

Дубайската полиция отново обогати „флотилията“ си от автомобили с нещо впечатляващо. Този път става дума за страховития Bra...

Ако искате да видите как изглежда и интериорът, ще трябва да изтеглите Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, който ще се предлага изключително (за сваляне) GranTurismo 6, която ще се появи на 6 декември за PlayStation 3.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com