Volvo продължава ултрамодерния дизайн с XC Coupe

48560
Volvo продължава ултрамодерния дизайн с XC Coupe

През септември с Concept Coupe беше разкрита бъдещата линия в дизайна на автомобилите на Volvo Car Corporation. Още тогава новият старши вицепрезидент по дизайна на компанията Томас Ингенлат постави началото на една истинска революция с първият си ултрамодерен проект и възгледите за развитие на шведския бранд. С иновативния си прототип той загатна за бъдещето на марката по отношение визия и динамика.

Volvo Concept Coupe е бъдещето на марката

Обикновено японските марки залагат на консерватизма (ако не на прекалено дръзките решения), но Saab и Volvo не им отспъпваха в това отн...

Днес, 3 месеца по-късно, Томас Ингенлат разкрива нов концептуален модел на компанията – XC Coupe. Той е разработен на базата на XC и Cross Country гамите на Volvo, произвеждани от 1997 г. до наши дни. Затова въпреки различният дизайн XC Coupe загатава, че е едно истинско Volvo, но заредено с още повече емоция, увереност и красота – характерни линии на скандинавския дизайн. Ясно се открояват новите издължени Т-образни дневни светлини, които оттук нататък силно ще отличават шведския бранд от всички останали.

Новият супермодерен прототип Volvo XC Coupe ще бъде показан на живо за първи път по време на Автомобилното изложение в Детройт на 13-ти януари. Пет дни по-рано подробна инфрмация за концепта ще бъде разпространена в медийното пространство от Томас Ингенлат. Какво още ни е подготвил той?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com