VW показа обновения Amaroc

12251
VW показа обновения Amaroc

Под предния капак е най-голямата изненада: 3,0-литров V6 турбодизел с три мощности.

Екстериорът и интериорът на модела е променен, като целта е била да се придаде по-луксозно излъчване на модела. С дължина от 5,25 метра и ширина 2,23 метра (с включени огледала) Amarok отговаря на всички очаквания за класически пикап едновременно като стил и като изпълнение. Размерът на джантите при различните нива на оборудване е чувствително увеличен и така се подсилва усещането за мощен атлет.

VW вади най-мощния Golf на Вьортерзее

Golf GTI Clubsport S ще цеди 310 к.с. и ще атакува „Нюрбургринг“, за да счупи рекорда на Civic Type R. Volkswagen обяви пл...

Задвижването е поверено на турбодизелов 3,0 V6, който идва в три версии: 163 к.с., 204 к.с. и 224 к.с. Най-мощната версия генерира впечатляващите 550 Нм от само 1500 об/мин. Това е много повече от върховния двигател досега, 2,0-литровият би-турбо мотор, който предлагаше 180 к.с. и 420 Нм.

 

Моделът ще се предлага с традиционното задно задвижване, но като опция ще се предлага и 4MOTION настройка със задно и включване на предно, като тази комбинация ще е с механична трансмисия. Системата за перманентно задвижване 4MOTION се отличава с Torsen диференциал и 8-степенна автоматична трансмисия.

Товарната платформа на Amaroс с 4 врати побира евро пале, натоварено настрани, или 1 тон товар. VW казва, че в бъдеще, за определени версии, моделът ще може да тегли до 3,5 тона прикачен товар.

Тунери напомпаха VW Polo до 420 „коня“

Тунинг ателието Wimmer Rennsporttechnik представи програма за доработка на VW Polo R WRC, представен през 2012 г. и лимитиран до 2500 е...

Удивителните характеристики на дизайна и на новата архитектура на арматурното табло при лекотоварните автомобили включват ударение върху хоризонталните линии, ясно разпределение между отделните повърхности и прецизност при ръбовете и кантовете. Отхвърлени са заоблените контури и се концентрира върху хоризонтални и вертикални линии. Така предницата и интериорът са по-характерни и решителни. Версията Aventura е стандартно оборудване с Park Distance Control (с камера за обратно виждане), докато всички нива се предлагат с Automatic Post-Collision Braking System.

Продажбите на модела ще започнат през септември, като най-мощната версии с 224 к.с. ще се появи на по-късен етап.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com