Добре дошли в света на Кутийковците

40887
Добре дошли в света на Кутийковците

"Кутийковците" е първият филм от студията за стоп-моушън анимация Лайка, поставен в отминал исторически период, и първият от филмите им, включващ създания - ужасяващо милите подземни обитатели, които носят кутийки.

Това е историята на класово разслоения град Сиренвил, където богатите живеят нашироко, похапват си изобилно сирене и по цели вечери танцуват валс, докато онеправданите Кутийковци живеят в дълбините, ровейки за насекоми и механични джаджи. В центъра на историята е едно момче Егс, което се движи помежду двете общества.

Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 1 етап

Чудати квадратни същества живеят под улиците на Сиренвил и излизат, за да тършуват нощем из града. И въпреки че хората се страхуват от ...

Действието на филма се развива в измислен свят с Дикенсова атмосфера, който дава възможност на целия екип на Лайка - наброяващ стотици - да развихри фантазията си.

Декорите и костюмите, гъвкавите кукли, лицата с пищни светлосенки на 3D - всичко това е изработено ръчно. За да схванете същността на тази трудоемка и въздействаща форма на изкуство, трябва да се запознаете с хората, които правят възможна подобна продукция - от координатора за изработване на декорите до лицевия аниматор. Ето едно надзърване зад кулисите към някои от най-талантливите техници и творци, вдъхнали живот на филма - с ръчен труд, в продължение на много години, кадър по кадър.

Ако още не сте се включили в играта ни за едно страхотно пътешествие до Кападокия с помощта на Кутийковците, не е късно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com