Epic Drama на Viasat World вече е в мрежата на А1

10649
Epic Drama на Viasat World вече е в мрежата на А1
Снимка: Viasat

A1 България вече предлага ТВ канала Epic Drama на своите клиенти на IPTV и кабелна (DVB-C) ТВ услуга в България. От днес клиентите на A1 имат 24-часов достъп до Дома на епичната драма, което разширява присъствието на каналите на Viasat World в мрежата на оператора.

Ема Джоунс, търговски вицепрезидент на Viasat World, коментира:

“Очаровани сме от факта, че A1 добавя Epic Drama към платформите си в България – това свидетелства за отдадеността ни на разбиране на нуждите на клиентите ни и споделената ни цел да предлагаме адекватно съдържание на зрителите ни. В първите шест месеца от старта си, Epic Drama направи силно впечатление и успя да адресира нишата, която нашите проучвания идентифицираха, като предостави достъп до качествено съдържание на световно ниво, 24 часа в денонощието, когато и където бъде пожелано.

Разпространението на канала, което продължава да се ускорява, е показателно за гъвкавостта ни като независим доставчик, с която откликваме на това, което зрителите и партньорите ни търсят, както и на амбицията ни да разширяваме обхвата си.”

Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България:

“Следвайки популярността на Epic Drama в платформите ни в Хърватия, Словения и Македония, днес ние приветстваме канала и в A1 България. Това е фантастична добавка към предложенията за клиентите ни - една страхотна дестинация за почитателите на драмата, които търсят най-големите и най-добрите поредици от цял свят. Убедени сме, че той ще се превърне в хит сред зрителите ни. Включването на Epic Drama е част от постоянните усилия на А1 да подобрява своето съдържание и да доставя най-добрата ТВ услуга в България на своите клиенти.”

Epic Drama стартира в ключови пазари за Viasat World през декември 2017 г., стъпвайки на експертизата в подбора на съдържание, с която компанията е известна, като събра над 600 часа от най-добрите драматични сериали от целия свят. В дома на високобюджетните, драматични HD сериали, по-голямата част от съдържанието е произведено в последните три години и е ексклузивно за съответния пазар.

Създаден за почитателите на драмата в най-широк смисъл, Epic Drama предлага на зрителите си популярни и впечатляващи драматични поредици в множество поджанрове, включително крими и мистерии, екранизации по класически литературни творби и по реални исторически събития, политика и власт, военни, екшън и приключенски, както и фантъзи.

A1 има над 24 млн. клиенти в седем държави от региона на Централна и източна Европа и е дългогодишен партньор на Viasat World в продължение на вече повече от десетилетие, като Epic Drama вече е наличен в платформите на оператора в Хърватия, Словения и Македония. По силата на сделката за България първоначално Epic Drama ще заеме EPG позиция 11, и така ще се присъедини към другите водещи канали на Viasat World - Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History и TV1000, които вече се предлагат.

От днес Epic Drama ще е на разположение в SD качество за клиентите на A1 на IPTV и кабелна ТВ услуга, а до края на месеца до канала достъп ще имат вече всички клиенти на ТВ услуга на оператора. До 1 септември каналът ще бъде преместен на постоянната си позиция за IPTV, кабелна и DTH ТВ услуга и ще е наличен в HD качество.

Програмните акценти по Epic Drama за август и септември включват:

- Beowulf: Return to The Shieldlands. Епичен фентъзи сериал, които проследява легендата Беоулф при завръшането му в родните земи на Херот от Шийлдландс, за да отдаде почит на Хротар, който вече не е между живите.

Лятна съблазън по тв канал Epic Drama от 13 август

Вижте най-доброто по Epic Drama за Август! Лятна съблазън От понеделник, 13 август, в 22:00 Каналът Epic Drama ви предоставя възможн...

- Династията на Тюдорите (3 и 4 сезон). Приковаваща историческа драма за страстта, амбицията и предателствата, които бележат 40-годишното управление на крал Хенри VIII (в ролята Джонатан Рийс Майерс).

- Кръгът Блечли (1 и 2 сезон). Действието се развива през Втората световна война и проследява четири на глед обикновени жени, които работят в Блечли Парк и изиграват ключова роля в разбиването на кодовете, ползвани от немските военни.

- Ендевър (3 и 4 сезон). Проследявайки най-изтънчените детективи на Оксфорд, поредицата разглежда техния професионален и личен живот на границата с бъдещето – компютри, поп музика, ядрена сила. На игралната площадка между старото и новото, те се впускат в най-опасните, озадачаващи и ужасяващи случаи в кариерата си.

Сред другите заглавия са: хитовият Блудници, в чийто втори сезон очакваме да се присъедини Лив Тайлър, тоталният фаворит на зрителите в региона „Борджиите“ и други

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

Мария Бакалова ще играе във филм с Райън Рейнолдс и Кенет Брана

"Властелинът на пръстените" се завръща по кината в 4К резолюция

На 1-и май започва Националният фестивал на българското кино "Васил Гендов"

Първата част от шедьовъра на нямото кино "Наполеон" ще бъде показана в Кан (СНИМКИ)

Филмът "Ингеборг Бахман - пътуване в пустинята" на Маргарете фон Трота вече е по кината

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Сериалът "100 години самота" е факт: Гледайте първия трейлър (ВИДЕО)

Куентин Тарантино се отказа от последния си филм

Филмът "Учителската стая" спечели наградата LUX на европейската публика

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино