Койна Русева беше специален гост на фестивала в Кан

54983
Койна Русева беше специален гост на фестивала в Кан

Койна Русева - една от най-известните кино и тетатрални звезди у нас бе избрана да представи страната ни на 67-мото издание на филмовия фестивал в Кан.

Актрисата мина по червения килим като бе заложила на стилна визия, която включваше графитено сива рокля и изящни аксесоари. Мечтаните от всеки актьор стъпки отведоха Койна до прочутия Фестивален дворец за премиерата на едно от най-обещаващите заглавия в тазгодишната програма - „Ловец на лисици“. Филмът на режисьора Бенет Милър е базиран на истински случай, а в ролите можем да откроим Стив Карел, Майк Ръфало и Чанинг Тейтъм, които разбира се бяха и специални гости на прожекцията.

Койна Русева се потопи в неповторимата атмосфера на фестивала заедно със свои колеги от цял свят в търсене на пресечни точки и бъдещи творчески колаборации. Вдъхновени от CHIVAS REGAL, големи имена от кино индустриите на 5 континента споделят своя опит и бъдещи планове. Нашата актриса пристигна в Кан с частен хеликоптер, за да отседне в легендарния хотел „Мартинез“, а за краткото време на престоя си успя да реализира и атрактивна фотосесия. В наситената от събития програма Койна успя да отдъхне за няколко часа на луксозна яхта тихия залив на фестивалния град.

В рамките на кино форума CHIVAS REGAL представи и традиционното си партньорство с Film Aid. Хуманитарната организация има образователна цел и нейна мисия е да съживява надеждата в кризисни региони, бежански лагери както и да достига до социални групи в неравностойно положение по цялото земно кълбо. Основана през 1999 г. по време на Балканската криза, Film Aid работи в тясно сътрудничество с Агенцията за бежанци на Организацията на обединените нации (UNHCR) и много други световни хуманитарни организации за разпространението на кино изкуството, което информира, вдъхновява и съживява волята за действие и промяна на повече от 1 милион души.

Основен акцент в програмата на тазгодишното издание на фестивала е и „Вечерята на кино творците“, организирана от CHIVAS REGAL и FINCH&PARTNERS. Тя е посветена на международното сътрудничество и събира най-големите имена на световното кино, а гост за първи път тази година е носителят на Оскар Алфонсо Куарон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино