X
 
 

Никълъс Кейдж използвал кобри за вдъхновение

4155 3
Никълъс Кейдж използвал кобри за вдъхновение
Снимка: Getty Images/Guliver
Световноизвестният екранен любимец Никълъс Кейдж се вдъхновявал в актьорската си игра в лентата "Призрачен ездач: Духът на отмъщението" от кобрите, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от Дарик.

По думите на екшън героя, той имал на разположение две кралски кобри, които се опитвали да го хипнотизират. "Отначало те ми показваха гърбовете си, след което се нахвърляха.

Отказва ли се Никълъс Кейдж от актьорството?

Любимият на мнозина актьор Никълъс Кейдж обяви, че възнамерява да продължи актьорската си дейност още само "три или четири години" пред...

Точно по същия начин аз действах, когато се снимах в образа на Призрачния ездач. Кобрите се опитват да те вцепенят, като се приближават странично.

Така правеше и моят екранен герой, преди да нападне. Животинките са много добър извор за вдъхновение", отбелязва Кейдж.

Актьорът разказа и за черепа на тиранозавър, който той закупи през 2007 година. Фосилът беше върнат в Монголия, след като се разбра, че е бил откраднат.

"Това беше една моя доста неудачна покупка, за която похарчих 276 хил. долара. Сдобих се с черепа на законен търг, но след това разбрах, че е бил изнесен нелегално от Монголия и трябваше да го върна. Беше естествено да бъде изпратен там, където е бил открит. Но аз така и не получих парите си обратно!"

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  А защо точно кобри?
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Тоя намерил църква, да се прекръсти! Олекнал с 276 хил. долара и няма кой да го съжали, че го съобщават и на нас. Белким се намерят състрадателни. Е да ама ние олекнахме с милиарди, и продължават да ни подкопават под нозете! За нас някой сеща ли се?
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Никой не се сеща
  : 0 !